Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam_01

Jak mogę znaleść ukochaną?

Polecane posty

Gość Adam_01

W sierpniu 2007 byłem na wakacjach we Włoszech. W tej samej wycieczce była taka piękna dziewczyna. Po paru dniach byłem już pewien że się w niej zakochałem. Niestety urlop się kończył, a ja nie byłem w stanie powiedzieć jej co czuję. Dzisiaj nienawidze sie za to. Wiem tylko że ma na imię Anka. Na lotnisku w Warszawie patrzyłem jak odchodziła. Strasznie czułem się w tamtym momencie. Nie wiem nawet z jakiego jest miasta. Zostało mi tylko wspomnienie i to imię. Każdego dnia o niej myślę. Każdej nocy o niej śnię. Ciągle wyobrażam sobie że jestem z nią. Ale gdy patrzę przed siebię i się rozglądam widzę że jestem sam. Mam dosyć życia. Kiedyś chciałem mieć żonę i dzieci. Teraz wiem że nie pokochałbym nikogo innego. Chcę tylko żeby wiedziała że bardzo ją kocham. Wiem że gdzieś tu jest. Patrze na zdjęcie satelitarne Polski i myślę że musi gdzieś w tym kraju być...

Gość Prowizorka
Jakbys znal jej nazwisko to juz by bylo cos:)))

Gość oj Adaś
Bez przesady ... jak możesz kochać kogoś kogo nie znasz :o

Gość Prowizorka
On kocha jej wyobrazenie

Gość oj Adaś
dokładnie! Ale założę sięże zaraz będzie nas przekonywał że się nie znamy, że on wie że to jego księżniczka, bla bla bla :P

Gość Adam_01
Nie zamierzem Was zamęczać "bla bla bla". Może to dziwne. Zanimm mi sie to przytrafiło też bym sie dziwił że można kochać kogoś kogo się dokładnie nie zna.

Gość Prowizorka
Ja sie kiedys kochalam w Paddym z Kelly family i to tez byla prawdziwa milosc:)))

Gość Prowizorka
Jak poznalam mego meza to jednak zrozumialam ze prawdziwa milosc wyglada troche inaczej od tej wyobrazanej. No ale ci bede tlumaczyc. ty wiesz lepiej....

Gość Adam_01
Ok Prowizorka pośmiej się ze mnie. Nie mam nic przeciwko temu.

Gość oj Adaś
"Ja sie kiedys kochalam w Paddym z Kelly family i to tez byla prawdziwa milosc" Dobre! :D:D:D Ja też mam na koncie kilka takich "miłości" ;)

Gość do zakochanego
ile ty masz lat chłopie? Zakochałeś się w dziewczynie, o której nic nie wiesz. Skąd wiesz, że nie ma chłopaka, męża, dzieci? Albo jesteś jakimś nastolatkiem i po prostu pożądasz tej ładnej dziewczyny, albo nie masz pojęcia co to jest miłość. Można się zakochac, zauroczyć, pragnąć osobę nieznajomą, ale na pewno nie kochać...

Gość oj Adaś
To nie chodzi o to by się z Ciebie śmiać Adam. Po prostu to jest troszkę niedorzeczne co piszesz a sam to odkryjesz kiedy NAPRAWDĘ się zakochasz z wzajemnością. To co teraz czujesz to jest fascynacja. Ty przypisujesz tej dziewczynie cechy które chciałbyś aby miała. Idealizujesz ją. Bo powiedz szerze co wiesz tak naprawdę i na pewno o niej.

Gość Adam_01
Mam 19 lat. Ona raczej nie ma dzieci, bo to dziwne mieć dzieci w wieku 19-20 lat. Byłem w kilku związkach. Miałem dziewczynę. Kochałem ją, a ona mnie. Dla was to jest miłość. Jednak tamto uczucie było niczym wielkim w porównaniu do tego co teraz czuję.

Gość oj Adaś
Odpowiedz na moje pytanie. Co o niej wiesz (oprócz tego że nazywa się Anka i była na wakacjach we Włoszech?

Gość Prowizorka
Ja do Paddy'ego tez czulam. Przez poltora roku wieszalam jego plakaty na scianie:)))

Gość Adam_01
Wiem na pewno że jest miła, otwarta, inteligentna, piękna i ma siostrę. To wiem, bo widziałem.

Gość oj Adaś
Jarek - bez przesady :o

Gość Adam_01
Miala zajebiste opalone cialo

Gość Adam_01
Ej STOP! Kto się teraz podemnie podszywa????

Gość oj Adaś
Miła bo się uśmiechnęła do Ciebie? Inteligentna bo prowadziliście długie rozmowy na różne tematy? Piekna - ok rozumiem. Ale to ciągle za mało by powiedzieć, że to jest Miłość Twojego życia. Ty jesteś nią zafascynowany a raczej wyobrażeniem o niej

nie znasz nikogo z tamtej wycieczki kto chociaż znałby jej nazwisko? lub wejdż na nk i obejrzyj profile wszyskich anek z wawy:P

Gość Prowizorka
mila, inteligentna, otwarta... ja tak moglabym powiedziec o polowie moich kolezanek. Ale to chyba troche za malo by stwierdzic, ze sie kocha.

Gość kup sobie psa
a rozmawiałeś z nią chociaż? Człowieku, 19 lat, to początek dorosłego życia dopiero. Za jakieś 5 lat skończysz studia, znajdziesz pracę, zaczniesz zarabiać i za jakieś 10 lat pomyślisz o założeniu rodziny. Myślisz, że gdybyś ją nawet jakimś cudem odnalazł, to będzie te 10-15 lat czekać, aż będziecie razem???? Jeszcze z 5 razy się zakochasz w tak zwanym "międzyczasie" :-)

Gość oj Adaś
"Przez poltora roku wieszalam jego plakaty na scianie" ;) :D A chociaż z dedykacją i autografem ?:)

Gość Adam_01
Wiesz, Eyes of night że zacząłem niedawno tak robić. Przeszukałem jakąś 1/3. Wybrałem Warszawę, bo lubie to miasto.

Gość Prowizorka
Z autografem::))) I wiedzialam wiecej o nim niz Adam o tej dziewczynie, bo regularnie czytalam Bravo i inne takie pisma dla 16 - latek:)))

Gość oj Adaś
I mimo wszystko wolałaś kogoś innego... ;)

Gość oj Adaś
Jarek powtarzasz się :o

Gość Prowizorka
Potem poznalam mego meza wiec Paddy poszedl w niepamiec:)))

Ale fakt, Ty nawet nie wiesz, z jakiego ona jest miasta człowieku, dotrzyj do ludzi którzy tam byli, nie wierzę, że nie poznałeś nikogo kto tam był do tego biura podróży też tylko że to było już jakiś czas temu