Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rofiiiii6

czy coś ze mna ne tak?

Polecane posty

Gość rofiiiii6

nie znosze pelnych zyca rozchichtanych uberajacych se na koloro mających pelno kolezanek dziewczyn.Po prostu mnie odpychają.wole te co stoją pod ścianami

Gość rofiiiii6

tym lepiej, bo one zazwyczaj cierpią na brak towarzystwa i zainteresowania - zatem masz pole do popisu :D

Gość bo jestes zakompleksony
i boisz sie ze nie bedzesz czuł sie swobodnie wsrod jej kolezanek ze jej temperament ce przyćmi??:O

Gość ja też wolę nieśmiałych
i nierzucających się w oczy chłopakow. :)

Gość rty
a ja to wole facetow pewnych siebie, i takich..... achhh takich jak moj maz :D

a co masz do kolorowych ciuchów:Omam chodzc na czarno garanatowo jak mam np 20lat:Odzwny jestes:O

rofiiiii6 można mieć sporo podejrzeń na Twój temat ale przypuszczam, że lubisz rasowe kobietki z indywidualnościa a nie rozszczebiotane chirliderki gratuluję wystarczającej pewności siebie i charakteru;)

rasowa kobeta zindywidualnoscą to własniekobeta pewna siebie z poczucielem humoru z temperamentem a nie szra mysz ktora potpiera ściany:Oi wstydzi sie odezwać i usmiech ase raz do roku:O

Gość facccettt
musze sie zgodzic te szare myszki sa z reguły nudne neciekawe maja problemy z nawiazywanem kontaktu a to ne jest seksi

Gość Ju...
Myślę, że w imieniu wszystkich szarych myszek, mogę napisać, że masz dobry gust.:D

Gość do facettt
po bliższym poznaniu można się zdziwić :) ale nie każdy mężczyzna ma na tyle cierpliwości, odwagi etc. by się starać o taką :) choć zazdroszczę tym śmiałym - łatwiej mają w życiu, no i rzeczywiście wydają się bardziej pociągające, sympatyczne, a nie takie... rozmyte...

Gość Ju...
Bo tak jest, jak pisał facccettt - my, szare myszki, mamy nadzieję, że jakoś kawaler nabierze sie na to, że pod tą szarą powłoką kryje się piękne wnętrze. A jak jest naprawdę...:P

Gość facccettt
ok piekne wnetrze nie przecze,ze możecie bc dobre czułe miec dobre serduszko:Dale....chodzi o osobowość o ta skierke umejetnośc cieszenia się chwilą,usmiech,dobry zart itp a tego w takch kobietach nie dostrzegam

Gość facccettt
może zyskujecie przy blższym poznanu ok..! Ale mne pociagają kobiety ktore mają to coś nawet jesli dla was sa to "dozchihotane wariatki"mają swój sposób bycia wyrózniaja się z tłumu i czesto miło sę spedza czas wśrod takich dziewczyn.Ja nie mowie o takich ktore to ssie smieją jak ktos palcem ruszy,ale znam aka kobete ktora gdze sie pojawia tam wprowadza taka niesamowita atmosfere wystarczy jedno jej zdanie już na twarzy wszystkich rozmowców pojawia sie usmiech jest pełna zycia energi wiecznie usmiechnieta ideał

Gość do facccettt
Ju... nie jest tak źle chyba :D i nie mówię tu np. o sobie, ale widzę po ludziach po prostu ;) facccettt - rozumiem, każdy ma swoje upodobania :) fakt, ze czasem brak tej odwagi, spontaniczności, zadziorności. i czasami to gdzieś tam jest, ale jakoś nie ma odwagi, by to wydobyć i pokazać światu, naprawdę. dla mnie świetnym lekarstwem jest taniec :) nie tylko na imprezach. :P po zajęciach prawie zawsze czuję się tak, ze mogę góry przenosić. to bardzo pozytywnie wplywa na mnie, na moj nastrój, nawet na cząstkę osobowości. fajnie, gdy czlowiek odnajdzie taki motorek, coś, co laduje akumulatory :) wtedy życie jakieś takie latwiejsze jest :D

Gość Ju...
Bo my nudne jesteśmy, lubimy stać z boku. Ale miło nam czytać, że ktoś nas dostrzega. A przekonać szarą myszkę, że może się komus podobać, to już sztuka.:D Dla sztuki.:o I tak Wy robicie to tylko po to, żeby podbudować ego.😭 A szara myszka cierpi. Całe życie cierpi.

Gość lklkklklklk
pierdolicie hipolicie tyle powiem, niech sie taka rozbryka, cicha woda z=w brzegi rwie :P

Gość niestety alemusze sie zgodzic
ja nie mowie o jakis skrajnosciach i trzpiotch idiotach bo takie tez są beeee.ALe pelna zycia rozesmiana dziewczyna zasze zwraca uwage

Gość do facccettt
niestety alemusze sie zgodzic --> oczywiście że tak :)