Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyzwyczajona

przyzwyczail mnie !!

Polecane posty

Gość przyzwyczajona

Mam kolege w akademiku. wlocha. podobam mu sie bo mi to ciagle powtarza. przychodzil codziennie o 22 do mnie pogadac. mowl ze jak ja go olewam i nie przychodze do niego to mu to wisi, on moze przycgodzic codziennie bo ja za kilka dni wracam do polski. wiec tak kazdego wieczoru po kolacji przychodzil. dzis nie przyszedl. wiem ze na pewno jego kumpel hiszpan go namwil zeby dzis zostal w pokoju i zaczekal na mnie. chce mnie wystawic na probe!! (on chce mi udowodnic ze mnie tez na nim zalezy) i nie to ze mi zalezy ale sie juz przyzwyczailam i lubie go bardzo. a on nie przyszedl. wkurzyl mnie i teraz sie zachowuje jakby mi zalezalo!! jutro mam egz i zamiast sie uczyc mysle o nim. jestem zla ze jego plan se powiodl :/ ale za chiny nie pojde do niego. niech se nie mysli!! wrr

Gość hehehehee
no to cie zalatwil :P

Gość bibik
a moze znalazl sobie taka do kotrej chodzi ale ktora przychodzi tez do niego?

Gość przyzwyczajona
az tak to nie , ale i tak bylam zaszokowana ze chlopaki moga sie tak czesto poklepywac, przytulac i calowac na pozegnanie!! a robia tak wlosi hiszpanie grecy czesi i slowacy!!

Gość podstawka
nieeee idź do niego!!! sam przyjdzie...poczekaj

Gość przyzwyczajona
ale jestem zla!!!!!!!!!!!!! nie moge sie skupic :/ :/ :/

Gość przyzwyczajona
ale kiedy? do rana mam czekac?

Gość przyzwyczajona
az tak bardzo to nie buaah

Gość latte23
A moze sama sobie zaprzeczasz ze Ci ne zalezy ?? Bo skoro byloby tak naprwde, to bys to olala,ze nie przyszedl. A juz na pewno by Ci to nie przeszkadzalo w skupieniu sie na nauce.. a Ty po prostu tesknisz za tym, zeby przyszedl, usmiechnal sie do Ciebie i spedzil z Toba czas... chociaz usilnie temu zaprzeczasz tak to wyglada:)

Gość przyzwyczajona
eh, wiem i wlasnie to mnie wkurza :/ a najbardziej to ze jutro mam egz a ja siedze i mysle o nim. najgorszy dzien se wybral ehh

Gość niebieskooookaa22
powodzenia na examinie :P :) a tak poza tym to poucz się trochę zamiast myślec o nim...... wqiem, ze łątwo powiedziec, ale wiesz inaczej a ni sie z nim nie zobacyzsz a ni nei zdasz... także.... :D exanmin pewniejszy

Gość przyzwyczajona
jestem na erazmusie , to co moge nie zdac ;) no ale racja nie ma co myslec- trza sie pouczyc zeby wstydu nie bylo.. ;p

Gość przywyczajona
dobra ide spac, i tak mi nic nie wejdzie... jutro bede dla niego oschla to dopiero popamieta ;P

Gość niebieskooookaa22
powodzenia i dobranoc! ;) a jak na erasmusie to ok :D nie wiem czy "oschłośc" będzie pożadana, ze tak powiem, jak go lubisz to bądź dalej miła i już :)

Gość slowacy i czesi sie nie
przytulaja ( faceci) gdzies ty takich widziala i co moze sie jeszcze calowali????????

Gość takajaaaaaaaaaaa
a co moze czesi to nie słowacy????????????