Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igła z nitką

Jak odbudową przyjaźń? Walczyć?

Polecane posty

Gość igła z nitką

Co robić kiedy dwoje ludzi po durnych sytuacjach, wyzwiskach i kłótni przestaje ze sobą rozmawiać? Przyjaźnili sie, obu zależało na znajomości a potem jedna unika kontaktu, jak ja przekonac? walczyc?

zawsze warto walczyć o przyjaciół. rozmowa najlepsza

Gość igła z nitką
niby tak, ale gdy zagadam na gg to ta osoba zbywa mnie po 15 min ze gdzies idzie itp. 2 razy juz pierwsza nawiazalam gadke i nic. mam wrazenie ze niechce mnie znac, napisalam kiedys ze jesli tak to niech mnie zablokuje na gg, pousuwa ze znajomych i bedzie spokuj. ale nie zostalam ani zablokowana ani usunieta. niewiem co mam juz robic, a zalezy mi na tej znajomosci

Gość jak ta osoba nie chce
to zaprzestan walki :)

Gość igła z nitką
nie moge sie z tym pogodzic, ma do mnie zal i stracila zaufanie, ale widze swoje bledy i glupote chce to naprawic. kazdy popelnia bledy ja juz za swoj zaplacilam:(

Gość Ju...
Jeśli to przyjaźń, t pnie będzie się wiecznie boczył. Pozaczepiaj go jeszcze trochę, w końcu będzie dobrze.

Gość igła z nitką
myslalam zeby zlozyc wizyte niezapowiedziana, od tamtego czasu kłótni sie niewidzilismmy a to ponad miesiac

Gość Ju...
No pewnie, że odwiedź. Z pisania łatwo się wywinąć, a w bezpośrednim kontakcie już nie ma tego komfortu. Widzi się człowieka, że skruszony, samemu można obserwować reakcje. Odwiedź koniecznie. Powodzenia.

Gość ja Ci mowie odpusc
prawdziwa przyjazc sie tak nagle nie urywa... tylko wiednie... Wiec juz od dawna tamta osoba nie miala ochoty. Odpusc i tyle ;)

Gość Ju...
No niestety o wszelkie relacje trzeba dbać. Same z siebie nie mają racji bytu - to ludzie je tworzą i ludzie mogą zniszczyć. Albo naprawić.