Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słoneczko23

DIETA! 10-14KG W 4TYG! PROBUJECIE ZE MNA?

Polecane posty

Ja chyba bym sie wsciekla jakbym miala jesc tyle jajek :) Bardzo lubie jajka,ale co za duzo to niezdrowo. Mam nadzieje,ze Tobie sie uda :)

a No witam Was dziewczyny! ja dzis rano-kawka i brzoskwinka na objad -3 ziemniaczki,2 mielone i kalafior! na kolacje zjem same brzoskwinie! a i jeszcze w poludnie byly cwiczonka! Witam Was \"nowe\" dziewczyny!

ojjjjj wypiłam kawke i nie mogłam oprzec isę ciastu...takie pyszne...ale sobie dowaliłam ;/ i jeszcze jogurt z bakaliami :(

dziewczyny a ja dzisiaj caly dzien na wodzie i herbacie pur erh :) i wytrzymam a tak wogole to mam zamiar ze 2 razy w mies robic sobie taki dzien jak dzis zobaczymy... napewno mi nie zaszkodzi:)

makumbaska dzisiaj tez sobie piling zrobilam :P czy mozna go robic codziennie ? i powiedz mi jeszcze czy zauwarzylas zeby ci sie skura szczegulnie na brzuchu troche napiela bo zalezy mi na tym zeby nie zostal ze skory worek po odchudzaniu.

a co do diety ameryk to tez bym nie mogla jesc tyle jajek jak jem 2 na mies to gora, poprostu nie lubie. a co do mojej diety staram sie nie jesc rzeczy typu musli (tyje po nich bardzo):( jem zwylke platki kukurudziane z dodatkiem otrąb przennych i ostatnio posmakowaly mi jogurty naturalne:) słoneczko jak tam waga mialas sie dzis wazyc...?

Witam dziewczyny BYLO :108 JEST: 104,1 !!!! CEL 90! WIECIE CO...WCZORAJSZE POPOLUDNIE BYLO MASAKRYCZNE...DZIEN ZLECIAL OK....A WIECZORKIEM KOLEGA ZAPROSIL NAS DO SIEBIE I KUPIL LODY CARTE DORE (chyba taka nazwa-zawsze zapominam...i jeszcze na dodatek czekoladowe...:)-moje ulubione!) no i oczywiscie sie skusilam:)+2 ciacha! ajajaj...nie wiem co to bedzie...ale na wadze 4kg!bez 10dag... myslalam,ze waga jest zepsuta-ale sprawdzilismy i wszystko jest ok! Schudlam ,ale przez te lody przybedzie mi spowrotem! i znowu zaczynam... Ale moj widzi,ze chudne...mowi\"brzuszek Ci zanika\":)-ucieszylam sie...i powiedzialam.... (przepraszam za slowa) PIERDO... LODOW JESC JUZ NIE BEDE:)! WIDZE,ZE SA EFEKTY... JA STWIERDZAM JEDNO DZIEWCZYNY...ZADNYCH TAM JAJECZEK Z SALATA...! JESC PRZEDE WSZYSTKIM NORMALNIE(O POLOWE MNIEJ NIZ ZAWSZE) JA WCZORAJ NA OBJAD ZJADLAM KOTLETY MIELONE!-GDZIE MAJA SPORO KALORII-ZJADLAM 2...ALE BYLAM JUZ TAKA SYTA,ZE MYSLALAM,ZE NIE ZJEM JUZ KOLACJI...(TYLKO Z TYMI LODAMI WYSKOCZYL:)) DZIS ROBIE CHINSZCZYZNE....WARZYWA CHINSKIE NA PATELNIE,PIERSI,PRZYPRAWY CHINSKIE W PROSZKU,RYZ...WYCHODZI CALA MICHA!A WYRZERKA ,ZE HOHO... ZADNE TAM JAKIES DIETY! JESTEM KAWALEK KOBITY I TEZ POTRZEBUJE TROCHE ENERGII! A NIE,YE MAM JESC JAJKO Z POMIDOREM ITP.. NIE WIERZE W ZADNE DIETY! WIDZE,ZE WAGA MI SPADA -A JEM PRZEDE WSZYSTKIM POLOWE TEGO CO WCZESNIEJ JADLAM...WSZYSTKO NA POL! SZCZEGOLNIE OBJAD! A KOLACJA LEKKA...JAK KAZDEMU PASUJE...JA STARAM SIE JESC OWOCE NO I WODA PRZYMUSOWA! ALE SIE ROZPISALAM DZIEWUCHY! NAMARUDZILAM WAM:)! WIDZIELISCIE TE CWICZONKA CO NAPISALAM?

Witam dziewczyny BYLO :108 JEST: 104,1 !!!! CEL 90! WIECIE CO...WCZORAJSZE POPOLUDNIE BYLO MASAKRYCZNE...DZIEN ZLECIAL OK....A WIECZORKIEM KOLEGA ZAPROSIL NAS DO SIEBIE I KUPIL LODY CARTE DORE (chyba taka nazwa-zawsze zapominam...i jeszcze na dodatek czekoladowe...:)-moje ulubione!) no i oczywiscie sie skusilam:)+2 ciacha! ajajaj...nie wiem co to bedzie...ale na wadze 4kg!bez 10dag... myslalam,ze waga jest zepsuta-ale sprawdzilismy i wszystko jest ok! Schudlam ,ale przez te lody przybedzie mi spowrotem! i znowu zaczynam... Ale moj widzi,ze chudne...mowi"brzuszek Ci zanika":)-ucieszylam sie...i powiedzialam.... (przepraszam za slowa) PIERDO... LODOW JESC JUZ NIE BEDE:)! WIDZE,ZE SA EFEKTY... JA STWIERDZAM JEDNO DZIEWCZYNY...ZADNYCH TAM JAJECZEK Z SALATA...! JESC PRZEDE WSZYSTKIM NORMALNIE(O POLOWE MNIEJ NIZ ZAWSZE) JA WCZORAJ NA OBJAD ZJADLAM KOTLETY MIELONE!-GDZIE MAJA SPORO KALORII-ZJADLAM 2...ALE BYLAM JUZ TAKA SYTA,ZE MYSLALAM,ZE NIE ZJEM JUZ KOLACJI...(TYLKO Z TYMI LODAMI WYSKOCZYL:)) DZIS ROBIE CHINSZCZYZNE....WARZYWA CHINSKIE NA PATELNIE,PIERSI,PRZYPRAWY CHINSKIE W PROSZKU,RYZ...WYCHODZI CALA MICHA!A WYRZERKA ,ZE HOHO... ZADNE TAM JAKIES DIETY! JESTEM KAWALEK KOBITY I TEZ POTRZEBUJE TROCHE ENERGII! A NIE,YE MAM JESC JAJKO Z POMIDOREM ITP.. NIE WIERZE W ZADNE DIETY! WIDZE,ZE WAGA MI SPADA -A JEM PRZEDE WSZYSTKIM POLOWE TEGO CO WCZESNIEJ JADLAM...WSZYSTKO NA POL! SZCZEGOLNIE OBJAD! A KOLACJA LEKKA...JAK KAZDEMU PASUJE...JA STARAM SIE JESC OWOCE NO I WODA PRZYMUSOWA! ALE SIE ROZPISALAM DZIEWUCHY! NAMARUDZILAM WAM:)! WIDZIELISCIE TE CWICZONKA CO NAPISALAM?

Gość drogie Sloneczko
podczytuje Twoj topik i zycze Ci zebys osiagnela swoj cel. Moja mama wazyla ponad 90 kg przy wzroscie 164 cm i schudla na stale i wazy 60 kg!!! To bylo 5 lat temu i od tamtej pory trzyma wage i jest super laska pomimo ze ma 48 lat. Wyglada lepiej niz 10 lat temu, super sie ubiera, cera jej sie polepszyla no ale tu nie o diete chodzi, ale wlasnie o zmiane calego sposobu odzywiania. Od 6 lat nie zjadla nic slodkiego, bialego pieczywa, makaronu, ziemniakow, a i tak odzywia sie zdrowo i sycaco, uwielbiam z nia gotowac od czasu do czasu jak ja odwiedze:D Po niej wiem, ze tylko calkowita zmiana nawykow zywieniowych da efekty na stale, zadne diety na kilka tygodni!!! Trzymam za Ciebie kciuki!!!!

Czesc dziewczeta. Prawde powiedziawszy to ja sobie nie wyobrazam calego zycia bez ziemniakow,chleba, makaronu i slodyczy. Mysle,ze wszystko jest dla ludzi i nic w malej ilosci nie jest w stanie nam zaszkodzic. Ja na pewno nie mam zamiru doprowadzic sie do stanu, w ktorym oddalabym wszystko za biala bulke. Jesli naprawde bede miala ochpote na bulke to ja zjem, tylko przed poludnie a pozniej pojde na spacer albo sie jakos inaczej poruszam.

witajcie dziewczyny :) taki pięęęęękny dzień ahhh,a ja musze się uczyć do maturki Zaczełam diete amerykańską ;p zobaczymy co wyjdzie ;p a wy jak ??

witam wszystkich, nareszcie przeczytałałam wszystko Byłam na innym temacie ale tam juz wszyscy się znali od roku wiec nową osobe niestety przyjeli chlodno jak miałam jakies pytanie to kazali mi czytać w NECIE lub że temat juz był poruszany MASAKRA WIEĆ JAK WAS PRZECZYTAŁAM POMYŚLAŁAM ŻE SIE PRZYŁACZE

Gość ewcia_223
ja tez dzis zaczełam amerykanska? masz moze cały jadłospis

Makumbaska czy dieta nie rozprosze Cie w nauce ? Ja jak sie denerwuje czyms bardzo to czuje sie wiecznie glodna i zaraz zaczynam kompulsywne jedzenie. Z czego mature zdajesz ?

ABSTRAKCJONISTKO Witamy Cie! zapraszamy! Dziekuje \"Drogie Sloneczko\" za mile \"wsparcie! Bardzo dziekuje! Zdrowo sie odzywiac...przede wszystkim! Wielki podziw dla Twojej mamy! Gratuluje! makumbaska18 Droga kolezanko piszaca mature i prowadzaca diete amerykanska... mysle,ze teraz powinnas z niej zrezygnowac...przed Toba jeszcze nauka,stres...a Ty sie bedziesz praktycznie \"glodzic\"-ja to bym wpierdzielala jak glupia!przez ten okres... Jezeli chcesz zaczynac ta diete-to proponowalabym po maturce...a teraz powinnas relaksowac sie...a nie myslac...co,o ktorej i ile masz jesc... Potrzebujesz sily...energii... zastanow sie...pozdrowionka!

abstrakcjonistka ----> witamy :) ewcia_223 tu jest cała dieta : Śniadanie filiżanka świeżo zaparzonej kawy naturalnej lub słabej herbaty żadnych dodatków topiony serek o ulubionym smaku - 50g Drugie śniadanie 1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli pomidor Przekąska jabłko Obiadokolacja 20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli papryka albo ogórek Wieczorem kieliszek czerwonego wina tylko ja nie pije wina wieczorkiem,bo nie przepadam ;p A i dzisiaj nie jeadłam jabłka.Jakoś nie odczuwałam głodu... ewelina1985-- raczej nie rozprasza ;p ucze sie do ustnej-polski i angielski.Pisemne już za mną-na szczęście... ;p ale mam ochote czasami do nauki zrobić sobie kawke i zjeśc czekoladke ;p ahhhh teraz to tylko marzenia... Myślałam,żeby od 26 zacząć głodówkę. W nast.tyg zrobic ''przygotowanie'' do głodówki i jedziemy o 26 ;] Tak chyba zrobie ;pKtoś się przyłączy??:)

Makumbaska...jak wolisz...ja nie polecalabym! Zdrowiej sie odzywiaj! odsun od diety slodkosci,tluszcze,fastfudy itp.cwiczonka i bedzie lepiej! ja juz sama wiem po sobie! pozdrowionka!

witajcie ponownie.. MOim zdaniem dieta niełaczeniowa daje rezultaty może nie trzeba walczyć z glodem ale z przyzwyczajeniami,,ja jak narazie tego bedę sie trzymac,,

ohhh jak bosko się czuję :p nic poza programem nie zjadłam...czekam na wieczór...zobaczymy czy przyjdzie napadzik...oby nie.Bede o to walczyła ;p

hej jestem witam nowe kobitki :) jasne ze sie przyłaczcie w grupie razniej:) sloneczko u mnie niewiem jak z waga bo sie bede wazyc za 3 dni ale chyba stoi w miejscu:( czy ktoras z was tak miala? ze waga spadla najpierw troche u mnie ok7 kg. a potem stala w miejscu?

niejem slodyczy juz od dawna i herbaty nie slodze nawet kawe przestalam slodzic staram sie nie jesc smarzonego i ograniczylam nieco ziemnaki (ryzu i makaronu praktycznie nie jem wogule a chlebek zamienilam na razowy wiec co jest nie tak:(

Zgubna...z tymi kilogramami chyba mam tak samo...schudlam rowne 5-a teraz coraz gorzej...czytalam,ze tak bedzie-bedzie ciezko! Dziewczyny doradzcie mi.... Wczoraj dzien z jedzonkiem minal mi ok...rano kawka,objadek chinsczyzna...zapowiadalp sie,ze nie bede jadla kolacji-zjadlam rzadek czekolady-ten wieczor jest najgorszy(poklocilam sie ze swoim i mnie napadlo:)) jak jestem zla to tak mam:)biore sie za slodkie!

sloneczko ja mam tak ze jak jestem zla to nieprzelkne nic ale potem zjadla bym konia z kopytami:) a co do slodkiego to jak juz pisalam od jakiegos czasu nie jem i nawet jak sa ciacha na widoku to nawet nie tkne a wczoraj bylam u kolezanki i postawila ciacho i kawe i mi poslodzila i musiala isc zrobic nowa bo niemoglam przelknac slodzonej chyba mi sie cos zablokowalo:) ale to dobrze:)

pewnie,ze dobrze! ale ja raczej bez czegos slodkiego tak na dluzsza mete bym nie wytrzymala -raz na jakis czas-musze:) ..no i jak narazie tylko kawka...na objadek 2 ziemniaczki,rybka i kalafiorek...postaram sie nie jesc nic na noc...tzn po 18! no i zalegle cwiczonka 10-15min

witam!!!!! wazylam sie w srode i schudlam tylko oklo 1 kg:( moja waga jest jakas dziwna zreszta, bo za kazdym razem co innego wskazuje. Z dieta trzymalam sie jakos do wczoraj.....zjadlam o pare kanpek za duzo, a pozatym loda i milky way\'a...:( podejrzewam ze to dlatego ze mam miesiaczke...kurcze i na dodatek w kibelku 3 dni nie bylam, czuje sie jakbym kamienie w brzuchu miala...ale sie nie poddam!!! widze nowe osobki, ja milo:D pozdrawiam was dziewuszki 🖐️

nienormalna witaj u mnei tez waga powoli sie rusza ale sie tym nie zrazam a na zaparcia to polecam wypis rano na czczo szklanke cieplej wody z wycisnietym sokiem z cytryny dziala ok :) a i jeszcze moze ty masz te zaparcia bo jesz za duzo chleba?

nie wiem, czy za duzo chleba, ostatnio jadlam bardzo malo chleba, tylko wczoraj przesadzilam....woda mi za bardzo nie pomaga...:( proboje kawe pic, bo ponoc dobrze robi mam zamiar kupic sobie colon c, bo niestety ja mam czesto ten problem, jak nie pilnuje sie zeby zjesc cos takiego, na rozruch jelit, np susona sliwka czy jakies owoce, warzywka, to ciezko, ale coz wszystko da sie zrobic, jestem dobrej mysli:D

kurka no i dzis zjadlam 4 kawalki czekolady i serek wanilowy nadprogramowo....ale jutro zacisne pasa........ mam juz wszystkie wazne sprawy za soba i bede mogla skupic sie na diecie:D

jutro wazenie kurcze niewiem czy cos ruszylo w dol mam nadzieje ze tak :) pazdrawiam i melduje sie jutro wieczorkiem sloneczko a ty co tak zamilkłas?? jak dietka?