Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzindzer

Co byście zrobiły na moim miejscu???

Polecane posty

Otóż mam taki dylemat: Czy mogę na dwa dni przed terminem iśc na egzamin??czy to zbyt nie rozsądne?? Termin mam wyliczony na 12 maja, ale z usg wychodzi mi 37 tydzien.NIechce zawalić egzaminu ale nie chce też żeby mi tam wodo odeszły :o Co zrobić??

Gość ja bym poszła
może nawet milej i szybcie pójdzie.Będziesz miała z głowy egzamin :) A nawet jak by wody odchodziły to możesz podsunąć indeks i krzyczć szybciej, szyciej rodzę, ie prof. tu u proszę wpisać 5 :p

Ja też bym poszła. :D :D W razie czego prosto z uczelni pojedziesz do szpitala :D A kolejny egzamin z głowy :)

idź :) Zaliczą ci jak zaczniesz rodzić :) Tylko się nie stresuj to może nie urodzisz przed terminem :)

zależy mi na tym egzaminie bo jak go zalicze to potem juz bede miała z głowy, ale boje sie ze mój stres moze sprawić ze zaczne rodzić:P Ale chyba sie zdecyduje i pojde na niego ;)

Ja rodziłam 2 tygodnie po terminie i miałam poród wywoływany, więc z tym wyliczonym terminem nigdy nie wiadomo, ale bierz pod uwagę taką ewantualność, że zaczniesz rodzić i niech na poczekalni czeka mąż ze spakowaną torbą do szpitala w razie godziny zero. Bądz drugi wariant, zawsze można przełożyć termin egzaminu i tu egzaminator będzie na pewno wyrozumiały, chyba że chce odbierać twój poród :-D

Gość lalka26
pare lat temu w szkole do ktorej chodzilam dziewczynie na maturze odeszly wody.

Gość Zoilllllllllllllllllllllllllll
Idz spokojnie ;)

Idź idź. najwyżej urodzisz na przystanku, w tramwaju albo w kiblu na uczelni.. W końcu egzamin ważna rzecz.

spokojnie, zaplanuj, że idziesz na egzamin, gdyby jednak poród nastąpił wcześniej, umówisz się na następny termin! takie akcje \"rodzę natychmiast i nagle\" to prawie tylko w filmach, no i u wieloródek się zdarzają! nawet gdyby poród miał się rozpocząć na uczelni... z pewnością finał odbędzie się w szpitalu :) wody też najczęściej zaczynają chlupać w późniejszej fazie porodu ;) choć oczywiście może się zdarzyć, że pęcherz owodniowy pęknie w miejscu publicznym... ale to baaaaaaaaardzo rzadko! powodzenia i na egzaminie, i na sali porodowej :)

Dzindzer - ja na twoim miejscu podeszlabym do egzaminu.Przynajmniej lajtowo cie potraktuja:p