Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie umie wytrzymac

on zaczyna mnie wkurzać.

Polecane posty

mowa o moim facecie. Niedawno wprowadzilam sie do wlasnego mieszkania. On przyjechal do mnie w srode wieczorem i do tej pory u mnie siedzi( ma urlop) Ja wychodze do pracy a on zostaje w domu. Korzysta z mojej lodowki, kapie sie po 3 razy dziennie i ani nie mysli by zrobic zakupy. Ja przychodze do domu to jeszcze musze zrobic cos do jedzenia. Zaczyna mnie to wpieniac, bo nie zrobi nawet zakupow, nie posprzata. Kocham go ale zmieniłam o nim zdanie. to jakis pasozyt. Mam mu powiedziec: spierdalaj?

Gość hehehe dobre

mysle ze wspolne mieszkanie to inna kwestia- wspolne wydatki itd. a on chyba sobie do mnie przyjechal na fakacje za free.

Gdy tylko zbledną gwiazdy nad wchodnim horyzontem, wyczołguję się ruchem żmii zygzakowatej spod mojego partnera (zmutowanego krokodyla z okolic Ab Nihlaat) i udaję się w kierunku najbliższej kolektury Lotto, gdzie żądam rozmienienia mi na drobniejsze jednogroszówki, grożąc w wypadku odmowy pokazaniem swojej łechtaczki :classic_cool:

i jeszcze kiedy wracam do domu to jemu sie amorow zachciewa. a ja go mam po prostu dość. To jego zachowanie, by nie pomyc po sobie, nie posprzatać - no ludzie facet 30 lat . i wlasnie uzmyslowilam sobie, ze nie chce z nim być( CHYBA?? )

jejki, z kim ja jestem. Chyba w tym momencie uswiadomilam to sobie. Tylko, ze przez ten czas kiedy bylismy ze sobą ( 3 lata) nic nei wskazywalo na to. A tu masz.. przyjechal raz i takie rzeczy. I pomyslec, ze kiedy sie wprowadzalam, zaproponował ze zamieszkam razem. Ja mssze sie ewakuowac z tego zwiazku z nim. Wroce dzis do domu i najzwyczajniej go wypierdole bo ma go dosc.

Gość vsfv
Ale zaprosiłaś go jako gościa czy jako partnera? Określiłaś zasady? Może musisz naprawić ten błąd np wciągając go w domowe sprawy czy pytając kim dla siebie jesteście i czy to związek partnerski, czy co innego?

Gość w_e_r_w_a
skoro ma urlop to uważa, że musi odpocząc. a może on cie po prostu sprawdza, tzn. sprawdza jaką ewentualnie będziesz żoną w przyszłości, czy będziesz potrafiła podołac obowiązkom jako gospodyni domowa pomimo tego, że pracujesz. powiedz mu delikatnie, że nie wyrabiasz ze wszystkim i skoro siedzi całymi dniami w domu, to mógłby cię przecież trochę wesprzec i zrobic w domu cokolwiek. korona mu przecież z głowy nie spadnie gdy wezmie do ręki chociażby szczotkę.

mielismy spedzić ze soba tylko dlugi weekend i on mial pojechac do domu z racji tego ze ja pracuje. A on tylko siedzi, je, gra na kompie i nic poza jego osba wiecej go nie interesuje. Najbardziej mnie wkurwiaja jego pytabnia, przychodze do domu z pracy, zmeczona, ledwo zyję a ten jeszcze smie mnie zapytac co dzis na obiad bedzie??!! NO cholery mozna dostać. Wypierdole go dzis bo juz nie wytrzymam. Tak mnie wkurzyla, ze juz przez niego przeklinam.

w_e_r_w_a : juz mowilam zeby sprzatal po sobie bo ja jego sprzataczka nie jestem! Fujj zostawia wlosy w wannie, mokre dywaniki - no oszaleję!!! Nie sadziłam ze takie "niehlujstwo" moze az tak zniechecić.

Gość podstawka
a nie łaska z nim spokojnie porozmawic zanim go wypi...zwróc mu uwage,powiedz co robi zle...niektórym facetom trzeba łopatologicznie...daj mu szansę się poprawić!jak nie to dopiero wtedy wypier...

nefrytowakotka : tez. Inaczej by sprawa wygladala gdyby posprzatal po sobie, cos ugotował - albo przynajemniej zrobil kanapki na obiad skoro juz jest "gosciem" i siedzi caly dzien w domu. Siedzi i gra, czatuje czy huj wie co on tam robi. Wiem jedno- dziala mi na nerwy.

Gość w_e_r_w_a
bo jeszcze palpitacji serca dostaniesz i postów nie będziesz w stanie wysyłac. jeśli jeszcze z nim na ten temat nie rozmawiałaś, to wez głęboki oddech, uspokój sie, i na spokojnie z nim porozmawiaj. a jeśli w jakikolwiek sposób zacznie mataczyc, no to wypierdol "śmieci" za drzwi.

i jeszcze chcialby sie wprowadzic! Przeciez ja z nim zwariuję jesli tak bedzie mialo wygladac nasze zycie.

Gość hehehehehehehehehe
proszę jak \"głośne\" mówienie o problemie uzmysławia jego istnienie. Autorka chciała siędowiedziec, czy to jest ok, po czym, po napisaniu paru postów, sama sobie odpowiedziała na pytanie :D

w_e_r_w_a tej palpitacji juz chyba dostałam, jestem od krok od zawału . Nie pamietam by ktos mnie tak "wyprowadzal z rownowagi" samym sposobem bycia. U faceta ktorego kocham, dostrzeglam lenia, niehluja, darmozjada, noo jakiegos popaprańca. w_e_r_w_a - dzis go wypierdole za drzwi - bo nie wytrzymam dosłownie.

hehehehehehehehehe : DOKŁADNIE. Az mi wstyd, ze z KIMS TAKIM jestem.

Oki, dziekuje Kochani za to, ze moglam sie wygadać. Troche pomogło ale akcje zrobie po powrocie do domu bo teraz musze wrocic do pracy bo mnie szef wypieprzy tak jak ja dzis mojego lubeego :D

A ja się nie dziwię Tobie. Dobrze że to dostrzeglaś teraz a nie po slubie:D:D Moim zdaniem rozmowa nic nie da.. nie traktujmy facetów jakby nie mieli mózgu. Jesli ji8e poczuwa sie do zrobienia czegokolwiek, nawet tak banalnej czynności jak umycie wanny po sobie oraz co ważniesze nie dania kasy czy tez zrobienia zakupów, to potem będzie walka o wszystko. A facet to nie pies i nie nalezy go wychowywać.

Gość dtc
najwazniejszy jest seks, pytanie czy robi Ci naprawde dobrze? jesli nie, lub nie potrafisz jednoznacznie dpowiedziec - wyrzuc gościa, jesli odlatujesz - to sa jakies szanse na to żeby sie dogadać... pamietaj faceci po slubie sie nie zmieniaja...

Gość w_e_r_w_a
no chyba, że na gorsze

dtc - no własnie seks jest udany, nawet bardzo. Ale chyba nie wytrzymam psychicznie z nim. Na nic zdaly sie rozmowy- chociaz ja bardziej mu sugerowałam by sprzatal po sobie niz rozmawialam - no w końcu to facet i chyba nie musze mu tlumaczyc co oznacza sprzatnie po sobie.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
autorko popieram...wywal na zbity pysk. nawet będąc gościem pewne rzeczy kulturalnie jest robić. jak mam gości na kilka dni to moi goście spłukują po sobie wannę, proponują ze zmyją naczynia po posiłku, jeśli ja robię obiady to oni kupują ciasto lub wino albo inne smakołyki lub zapraszają mnie do restauracji. ci co bardziej zaprzyjaźnieni pomagają lub sami szykują niektóre posiłki i nigdy nie jest tak ze muszę po nich sprzątać...bo są kulturalni!! a twój facet nie dość że leniwy, to po prostu cham i prostak. no i jak go teraz nie wywalisz to już zawsze będzie oczekiwał obsługi. popieram pomysł żeby wywalić bez ceregieli bo to dorosły facet a nie 5 latek, żeby mu tłumaczyć elementarne zasady dobrego wychowania.

Gość ludzie ....
Już nie umiEM umiEM, rozumiEM , a nie umię rozumię gdzie Was takiej polszczyzny nauczyli?????

ludzie .... szybko piszę, w niku zabrakolo mi "M" a nie mam czasu na ą, ę, ó... ale pisac potrafimy poprawnie ale do tego potrzeba czasu:)

Gość ale jaja DDD
jak bym czytala o swoim facecie:!!!!!

Gość ludzie ....
ok, wybaczam ;) Bardzo irytuje mnie, gdy ktoś piszę "umię, rozumię itp" dlatego nie mogłam oprzeć się, by to skomentować :)

Gość ulciaoo
mój facet to ideał!! (a tak czasem narzekam...) współczuję takiego pasozyta w domu, wywal go i tyle :-)