Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

IQ DODY

Polecane posty

Wychodzi na to, że nasza najmądrzejsza piosenkarka Doda, która była podobno także członkinią Mensy, wcale nie jest tak inteligentna, jak twierdzi. Jej 156 punktów IQ to bujda, twierdzi osoba z Mensy. Jej \"wynik\", wokół którego było tyle medialnego szumu, to rezultat w narodowym tescie inteligencji, który był niczym innym jak PSYCHOZABAWĄ i medialną grą w sprawdzanie inteligencji - mówi nasze źródło. Równie dobrze możnaby wypełnić psychotest w \"Bravo\" i na podstawie ilości uzyskanych w nim punktów stwierdzić, że można się przymierzać do Mensy. Prawdziwy test psychologiczny ma określone prawa i zasady, z których żadne nie zostało spełnione podczas tego telewizyjnego konkursu. Ponadto nasze źródło przypomina o tym, że Doda nie pokazała żadnego dokumentu, który poświadczyłby jej wynik. Chciałbym, aby ludzie przestali wreszcie dyskutować o tym niesamowitym geniuszu Dody, który był tylko żartem dla ludzi, którzy wiedzą, czym jest test psychologiczny. Przypomnijmy pierwszą z brzegu wypowiedź Dody, która bez wątpienia zasługuje na wynik 156 IQ; \"Kurwa żyły mi wyszły, ponieważ kurwa pierdziałam wtrakcie....\" \"Kurwa odetnę ci kutasa, kurwa tą yyy żyletką\"

tez mi tu medialną prowokacją śmierdziało :O

A mi lata koło d...to całe IQ Dody:P Natomiast ta druga jej wypowiedź jest całkiem w porzo:D

Gość prawie genialna
Ja kiedyś rozwiązywałam taki test na inteligencję, zamieszczony w jakiejś gazecie i były tam prawie same matematyczne pytania. A ponieważ matematyka to dla mnie chińszczyzna, to na 75% pytań zaznaczałam odpowiedzi na chybił-trafił. No i wyobraźcie sobie że wyszedł mi wynik wysoko ponad przeciętną :D Może ona też tak strzelała jak ja ;)

Gość definicja inteligencji
inteligencja logiczna jest to umiejętność rozwiązywania zadań analityczno-syntetycznych, metodami analizy i syntezy. analizę testu zaczyna się od podziału całości testu na wiersze i kolumny

Gość definicja inteligencji
każde zadanie na inteligencje to obiekt do zbadania. 20 zadań na inteligencję to nieudane symulatory 20 obiektów do zbadania (obiekt do zbadania np. stułbia, pantofelek, meduza, ośmiornica). naukowcy badają takie rzeczy metodami analizy i syntezy. wszystko jest do nauczenia się

Gość bardzo znudzony mąż
A ja leję na IQ z góry i z majestatem, bo wszystkie osoby należące do mensy, które znam są społecznie nieprzystosowane. A jedna z nich jest po prostu wampirem. Pół godziny w towarzystwie tej osoby kończy się ciężkim bólem głowy i osłabieniem na resztę dnia.