Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedz na wszystkie

odpowiedzi na wszystkie pytania - FAQ

Polecane posty

Kochani, ja widze po 10tysiecy topikow z tym samym pytaniem. Oto temat gdzie bedziecie mogli wszystkie pytania i odpowiedzi tutaj zostawic niech inni czytają. 1.: kiedy test ciążowy???kiedy najlepiej robi sie test ciazowy??czy 12 czy 14 dni po stosunku?? odp.najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczki. dawajcie nastepne...

Gość karrinkaa
Zawsze mialam regularne miesiączki... do marca.. W marcu cykl trwał 40 dni... i byl normalny okres. W tym miesiacu to juz 50 dzien cyklu.. okres nie pojawił się.. tydzien tmeu jedynie przez 3 dni występował brązowy śluz z ciągnącymi się strzepkami.. co to moze byc?

PLAY PLEY - jezeli testy są negatywne w ciąży nie jestes!

karrinkaa - poczekaj jeszcze z pare dni a jak okres nie przyjdzie, idz do lekarza? byc moze powodem jest to ze jestes w wieku po 40 lub bierzesz srodki antykoncepcyjne?

PLAY PLEY - nie mozna wykonac az 7 testow zle no chyba ze jest sie totalnym tępakiem i nie czyta sie instrukcji. My do Ciebie nie wejdziemy i nie powiemy ci czy jestes w ciazy czy nie, najlpiej idz do ginekologa

samantha VIP - ta sama odpowiedz, jesli testy wyszly negatywnie w ciazy nie jestes... moze stres?

Gość karrinkaa
mam 18 lat. Tabletek nigdy nie bralam.

Gość PLAY PLEY
no wiesz ciezko jest zrobic kupę na ten test

karrinkaa - jesli sie nie stresujesz ani nie odchudzasz - bo to moze byc powod, to radze isc z tym do lekarza, on najlepiej bedzie wiedzial jak ci pomoc.

PLAY PLEY - po co ci 8 testów? mysle ze masz ponizej 15lat i nie potrzebnie sie martwisz takimi rzeczami...oh te dzieci

PLAY PLEY - jedna rada idz do lekarza

Gość martynka82
cykle mam 30dniowe. Kiedy najalpeiej współzyc aby zajsc w ciąze. ???? 13, 14, 15, 16 dzien cyklu?? Bo tak wychodzi. O jakiej porzee? Rano czy wieczorkiem. Umyc sie po stosunku, jaka najlepsza pozycja???

Gość krysia agilera
hej , a moze mi odpowiecie na pytanie , ostatni stosunek odbyłam miesiac temu , czy jezeli jutro zrobie test to wyjdzie wiarygodny? , test mam 25mlU/

martynka82 - kochana Matynko, w czasie cyklu 30dniowego po 12 dniu przez 7 dni jest największe prawodpodobienstwo zajscia w ciążę, pora nie ma znaczenia a najwazniejsze jest nastawienie się zeby nie myslec o tym zeby zajsc w ciążę tylko rozkoszowac się tym szalenstwem :). Po stosunku radzę dać nogi do góry i opszec je o sciane i robic tzw święce :) przez 5-10 minut :)pomaga!

Gość martynka82
Po czym poznać czy się ma torbiel jajnika?

Gość doniu pyta cie
ona sie boi zrobic test , mowi ze niewytrzyma stresu tego .

Gość Play - jak bys byla
madra - to byś poszła na bete ( badanie z krwi ) to bys odrazu wiedział czy jesteś w ciazy czy nie , a nie marnowała kasy na testy i czasu na głupie pytania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

doniu pyta cie - stres to ona ma teraz, a wtedy wszystko sie wyjasni. jesli byla taka dojrzała zeby uprawiac seks to musi byc równie dojrzala zeby zrobic test i poniesc tego konsekwencje

psychiatry już pytałem ale też nie wiedział. Może weterynarz.... Widzę, że jednak nie na wszystkie pytania można tu uzyskać odpowiedź :o