Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkajaaa12345

Jak ukryc kolczyk w jezyku?? pomozcie...??

Polecane posty

Gość malutkajaaa12345

Witam. mam do was wielka prosbe... w piatek teraz robie kolczyk w jezyku, ale moi rodzice nie wyrazaja na to zgody chociaz mam juz te 18 lat... wiec zrobie w piatek po szkole i od razu pojade do kolezanki... do domu wroce dopieroo we wtorek... prosze powiedzcie mi czy po tych 5 dniach bede mogla normalny kolczyk wymieic na taka bezbarwna zatyczke...?? http://www.allegro.pl/item357957411_piercing_retainer_zatyczka_do_jezyka_1_6_16mm.html albo przezroczysty kolczyk: http://www.allegro.pl/item357958316_piercing_sztanga_do_jezyka_flexi_uv.html czy nie za bardzo... boo z normalnym kolczykiem do domu wejsc napewno nie moge... prosze pomozce.... moze wiecei jak jeszcze mozna ukryc kolczyka... co zrobic...?? pozdrawiam...

Gość malutkajaaa12345
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość przede wszystkim na początku
będziesz trochę dziwnie mówić (zanim się przyzwyczaisz) więc i tak tego nie ukryjesz :)

Gość malutkajaaa12345
nawet przez te 5 dni sobie tego nie wycwicze?? :(

Gość malutkajaaa12345
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość malutkajaaa12345
pomoze ktos??

Gość nioo ja tez cche zrobic a
rodzice mi nie pozwalaja....

Gość po cholere ci kolczyk
ani apetyczne, ani oryginalne, ani zdrowe, ani zdobi, blacharskie. Rodzice nie na zlosc odradzaja,tylko z zyczliwosci

ee, nie rób kolczyk w języku jest strasznie badziewiarski ;) i nie jestem jakims starym moherem, tylko 19 lat mam :P lepsze od ej blachy w ciele są tatuaze ;)

Gość raczej nie będziesz mogła
wymienić tak szybko kolczyka,zwłaszcza sama,nie wkładaj byle czego do świeżej rany. Myśle ze rodzice i tak nie zorientują sie ze masz kolczyka,tego nie widać jak mówisz. Ja przebiłam język to moi rodzice nic nie wiedzieli,w sumie sama im pozniej pokazałam ale jak mówiłam to nie zauważyli :-)