Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LM light

sposoby na rzucanie palenia

Polecane posty

Gość LM light

Chciałabym rzucic palenie zbieram sie na to juz od kilku lat ale jakos zawsze brakło mi silnej woli :( mam nadzieje że wreszcie uda mi sie to zmienic szukam porad jesli ktos juz przez to przeszedł to proszę o pomoc!!! Dostałam nawet nr telefonu do jakiegos lekarza który pomaga w rzucaniu ale czy takie sposoby sa dobre ...

Gość LM light
dzięki ! troche mnie to przeraza ale bedzie dobrze cholera trza sie pozbyc tego nałogu moze ktos sie dołączy ???

Gość o jaa
No własnie ja też rzucam rzucam i rzucić nie moge! kiedyś rzuciłam na 3 miechy! czyli można. Ale potem nie zdając sobie sprawy z konsekwencji przez własną głupote znów zaczełam

Gość o jaa
pracuje z dwoma chłopakami tylko i oni nie palą także nie wiem w czym mam problem? może w tym ,ze w domku rodzice jarają? ale obiecuję sobie ,że jutro rzucam. choć powinno sie od teraz. Dziś spale może jeszcze ze trzy! Mam tabletki tabexy to zaczne łykać. Najtrudniej mi z porannego zrezygnować ale nie od razu po przebudzeniu ;) Ty od kiedy chcesz rzucić?

Gość LM light
juz dzis staram sie palic jak najmniej! Właśnie ten poranny kurcze może dam rade ...

Gość LM light
Kończe własnie prace lece do sklepu po zapas jedzenia na wieczór żeby nie myslec o paleniu i sie okaze jak mi pojdzie :D W domu najgorzej bedzie przetrwac bo moi palą aaah

Gość o jaa
kup sobie słonecznik. jest najlepszy

Gość LM light
chyba nie dam rady :( ciagnie mnie juz w kierunku kiosku po fajeczki. Kiedy mija kryzys po ilu dniach ???

Gość lm super light
spokojnie nie mysl o tym, mysl o czystej skórze i samych zaletach

Gość lm super light
smacznego