Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

widzieliście dzisiejsze Rozmowy w toku?

Polecane posty

Gość ale pewnie nie doslyszales
reszty... ona poszla tam z milosci do matki! chciala to zrobic, by zasluzyc na jej milosc :O i byla dziewica :(

Gość on12345
slyszalem wszystko i nawet o tej milosci do matki ale kazdy inny robiacy cos zle moze powiedziec ze robi to z milosci do rodzicow a to zadne tlumaczenie,zreszta milosc nie polega na posluszenstwie...

Gość milosc oglupia
nie kazdy umie byc asertywny jak Ty i zimno kalkulowac i oceniac jak Ty :)

ale u tej dziewczyny coś już wczesniej nie tak było z psychika..ok, milpsc miloscia, ale kazdy \'normalny\' czlowiek wie, ze milosci sie w ten sposob nie okazuje, ani tymbardziej od nikogo nie wymaga sie okazywania milosci w ten sposob!

on.. na jakim Ty swiecie zyjesz?! Widac ,ze mało wiesz o tym jak rodzice potrafia dziecko zgnoic i uzaleznic od siebie.

Gość on12345
zyje w takim samym swiecie jak ty i kazdy tu na tym kafe a ty poszlabys czy tam poszedlbys na taki uklad ze matka ci mowi ze masz isc zarobic na ulice i co pojdziesz??bo obawiasz sie zgnojenia?? chore myslenie jak dla mnie

Gość on12345
poza tym kodeks pracy przewiduje zatrudnianie mlodziezy od 16 roku zycia wiec mogla isc sobie do normalnej pracy i szukac gdzies pomocy a nie poddawac sie matce i jej rozkazom poza tym 16 lat to juz prawie dorosla osoba wiec chyba potrafi logicznie myslec

Wiesz ja mam inny charakter ,ale mam koleżanke którą rodzicee strasznie gnoili i bili.Ona ma teraz 23 lata a prawie nie wychodzi z domu, jest bardzo ładna dziewczyna o figurze modelki a nawet latem chodzi w długim swetrze , bo jej mówili przez 18 lat ,ze nie powinna sie pokazywac na ulicy bo taka jest szkaradna.Miała świetne oceny ,ale nie poszła na dobre studia bo nie wierzyła ze da sobie rade.Ludziom naprawde trudno sie wyrwac z takiego wychowania.. To tak jakbys sie wkurzał np.ze wieziona córka tego Austriaka nie uciekła(a przeciez miała fizyczna przewage..).Normalni ludzie tego nie zrozumieja

Gość rownie dobrze mozna zapytac
dlaczego kobieta, ktora maltretuje maz po prostu od niego nie odejdzie... A przeciez dorosla jest, nie? :O

Gość idealny Mackoo
nagrywal to kto?

Gość rewelacja normalnie
"widac bło po nim że to gej, miał cienki głos i babskie ruchy" hehe, dawno się tak nie uśmiałam :P ten cienki głos mnie najbardziej rozbroił:D chociaż te babskie ruchy też :D nie ma to jak gejowskie stereotypy :P

Gość Aaaaaaaaaaaaaaa
Czy może ktoś wie kiedy jest powtórka dzisiajszego odcinka??

Gość zebys sie nie zdziwil
rewelacja normalnie---> W tym stereotypie miesci sie akurat wiekszosc gejow ;)

Gość ta ostatnia dziewczyna
zupelnie bezwolna - straszne - przeciez sa rozne blekitne linie,no i ona wciaz daje sie wykorzystywac. W glowie sie nie miesci, chyba ma cos z psyche i rozumem nie tak, biedna. A chlopak straszny, chcialibyscie takiego lekarza bez zadnych uczuc wyzszych i moralnosci? Zezwierzęcenie.