Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojita

czy moj chlopak jest gejem????

Polecane posty

Gość mojita

Moze opisze to w punktach:juz kiedys z nim bylam zerwalam bo po za spotykaniem w pubie przy soczku bo on prowadzil nic sie nie dzialo teraz znowu z nim jestem chcial zebysmy sporbowali jeszcze raz bo wtedy bylismy siwerzo oboje po rozstaniu.... - ma 27 lat ja 25 (ale zachowuje sie jakby mial brak doswiadczenia) - zmieniał dziewczyny czesto (ma powodzenie)ale to one z nim zrywaly po krotkim czesie(nie znam powodu) - gdy jestesmy gdzies w barze praktycznie malo kiedy oglada sie za dziewczynami(niby plus) lub za kim kolwiek - zadko prawi komplementy praktycznie wogole - zero zazdrosci mowie mu ze gdzies ide np do pubu z kolega slysze uwazaj na siebie - calujemy sie bez jezyczka(wczesniej z innymi calowalam sie z jezyczkiem nie wyobrazalam sobie jak mozna bez)teraz musze - dopiero teraz zaczyna mnie dotykac i calowac w czulsze miejsca (typu brzuszek)jestesmy ze soba 3 miesiace dodam ze wczesniej tez tyle bylismy - nie kochalismy sie jeszcze wogole - codziennie rano dostaje na dzien dobry smsa o tej samej tresci czasami teks jest zmieniony tak jakby robił kopiuj wklej -jestesmy oddzieleni od siebie ok 20 km widzimy sie gora 2-3 razy w tygodniu(oboje mieszkamy jeszcze z rodzicami) - wola mnie wieczorami na gg i czasami sie przyznaje ze pil drinka wtedy robi sie bardziej wylewny ale i tak malo mowi odnosnie tego co do mnie czuje - czasami cos mowi ze chce mi cos powiedziec(np jaki mial sen ze mna ) a gdy sie spotykamy mowi ze zapomniał - raz jestz e pisze mi milosne wierszyki itp innym razem zero tego typu akcji - gdy jest zimno przyjezdza po mnie do mnie lub zabiera mnie do siebie i wtedy mowi ze szkoda ze nie ma slonca bo bysmy gdzie pojechali a gdy jest slonce slysze milego wieczoru kochanie juz wiem ze nie przyjedzie zawsze chialam miec chlopaka jako trudny orzech do zgryzienia ale ten typ mnie przerasta za trudny ......

Gość idealny Mackoo
wolalabys zeby cie od razu przerznal idiotko? to sobie takiego znajdz:o

Gość przerwa między nogami 90
głupia jesteś.

Gość podniecenie sięgło zenitu i
i nasienie na brzuch powędrowało !!!

Gość co się czepiacie
koleś rzeczywiście jakiś dziwny. To już wolałabym mniej atrakcyjnego ale sensowniejszego chłopaka.

Gość on by wolala bzykac sie po 2dn
jest tajemniczy i o to loto;)

Gość wszystko wskazuje na to
że jest fetyszystą

Gość przerwa między nogami 90
może nie dbasz o higienę?

Gość chlasta ejakujalat na brzuch

Tak,gejem,napewno :| Ludzie,ludzie...

Gość wali kobyłkę i łoi nasienie na
brzuch !!!

Gość moj tez sie tak zachowuje
ale ja cos innego podejrzewalam :( Ze mnie nie kocha :(

Gość nie chciało mi się czytać
ale jest na pewno

Gość mojita
dlaczego za kazdym razem kiedy ktos ma problem znajdzie sie banda kretynow ktorzy zamiast pomoc to sobie robia zarty lub obrazaja przeczytajcie regulamin najpierw a dopiero wypowadajcie sie na forum ...... prosze o rade powtorze moze: RADĘ zreszta jak wiekszosc na forum a nie bezsensowne wypowiedzi zanudzonych siedzeniem w domu ludzi.

Gość mojita
jesli ktos ma podobna sytuacje dajcie znac :) osobom ktore maja zamiar robic sobie zarty dzieki znajdzcie odpowiedni temat dla siebie gdzie indziej