Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frooshie

NADPOTLIWOŚĆ!!

Polecane posty

Gość frooshie

Mam problem... 17 lat lekka nadwaga i NADPOTLIWOSC!! Antyperspiranty nic mi nie daja :( Myje sie regularnie i czesto, gole wlosy pod pachami...i nic mi to nie daje! HELP :(

Gość AADDDDD
antidral za 13 złotych w aptece i działa

Gość frooshie
dziekuje bardzo ;) jutro zakupie ;D

antidral, tylko pamiętaj ze smarujesz na noc !!!!!!!!!!!!!!!! inaczej nie będzie dzialał !!!!!!!!!

Gość Julianfox
Nowo powstała strona o problemie nadpotliwości dłoni-stóp... Chcemy podzielić sie z Wami tym co mamy, troską i ciepłą rozmową.Wchodząc kliknijcie na kontakt a nastepnie Forum. Nie wstydz sie- daj swoje zdjęcie i poznaj nas wszystkich z całej Polski... Zapraszamy http://sympatektomia.terazwww.pl/

ostaw kawe i inne używki, u mnie się to sprawdziło. svr spirial kamie mydło dostępne tylko w aptece ok30złduzo wiem ale ja stosuje do higieny pod pachami i kostka starcz ana bardzo długo.Dopiero potem antyperspirant. Dobre są dezodoranty vichy i iwostin aspiria kulka ze wskazaniem na ten drugi20-30 pln dostępne tylko a aptekach

Gość dog_in_the_fog
musisz pamietac ze kazdy organizm inaczej reaguje i to ze dla jednego etiaxil jest wybawieniem nie znaczy ze dla wszytskich. najpopularniejsze srodki to etiaxil, antidral i driclor(ok 30 zł)...ten ostatni jest dla mnie idealny. pozdrawiam!

Gość Groczyk
Polecam aparat hidrex do jonoferezy, to leczenie odbywa się przez kąpiele. Działa!

antidral :) oprocz tego ze dziala jednorazowo to stosowalam z przyzwyczajenia przez ok5lat i calkiem wyzbylam sie problemu

Gość Dybecka
A ten aparat to gdzie i jak i za ile te zabiegi?

Gość taslodka234567
leć kup antidral!

Gość ol
a co, kiedy poci się całe ciało, tzn głównie głowa i plecy?strasznie kłpotliwe i niewygodne, wstydliwy problem, jak sobie z tym poradzić?

Też walczyłem z nadpotliwością.Długo nic nie działało,aż w końcu mi pomogło tylko jedno,dlatego polecam i mam na sprzedaż praktycznie nowy aparat do jonofrezy,używany 5 razy,przyniósł oczekiwane rezultaty. Posiada jeszcze gwarancję. Cena 900 zł. Moje gg: 7246476.