Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina zapyta

co to znaczy emo?

Polecane posty

Gość alina zapyta

hej;) mój syn mi mówi, że czasem jestem emo... co to znaczy? niby się uśmiecham i przytakuje, ale może on mnie obraża?:D

Gość emo=ktoś inny

Gość paul chusuji
co to znaczy emo? wszędzie widze slowo "EMO" ale nie wiem co ono oznacza prosze wyjaśnijcie ponieważ chce go używać:)

Gość NICEE999999
czlowieku ty nawet nie wisz co to emo znaczy a sie wypowiadasz! Emo to jest taka osoba ktora np. slucha melatu jest takim brudasem jak to niektorzy nazywaja sa takimi co maja takie dlugie czarne wlosy ale tylko nie ktorzy i nosza jakies glupie rzeczy na sobie np jakis lancuchy medaliki blablabla to jest taka czarna dusza czesto tacy wieza w szatana ale to mi napisala kumpela...

Gość klokoli123
emo i metal, albo długie włosy? to kpiny?

Davelight jest EMO i Przerwa jest EMO. Anette_123 i Rafaello sa EMU :D

Gość my emotions full of /
weście się teczcie nikt z was nie ma prawdziwego pojecia co to znaczy emo! emo to amerykański skrót Emocions ..... dalej nie wiem zapomniałam ale właściwie reszta nam nie potrzebna bo ten styl jest związany z emocjami a emo to zaden cienias smutas co se rzyly podcina tylko czlowiek abstynent ktory przez bunt swojego ciała protestuje przeciwko agresji alkoholizmowi i ogólnemu złu świata . To ze emo przeważnie wierza w szatana to tez totalna bzdura jesli ktos wierzy w szatana to nie dlatego ze jest emo tylko tak mu podpowiada no nie wiem rodzinna tradycjia chociazby !!! Ludzie wypowiadacie sie na tematy o których nic nie możecie powiedzieć. Jęśli ktoś czytał te bzdury w wikipedi to też jest totalnym kretynem każdy kto chce może sobie wejść i napisać bzdury na temat o którym wie tyle co mowia ''koledzy'' !

Gość sasasadssdasadsadsadsa
nom ona dobze mowi :*

Gość ELEKTRONICZNY MODULATOR
ORGAZMU

Gość kukuryyyyku
EMO - skrót od EMOTIONAL . Jest to subkultura, powstała już baaardzo dawno temu, a mottem jej członków była walka z Hip-Hopem (muzyka). Teraz to jest jakieś pseudo emo.

Gość nuSSSik
emo to taki człowiek co jest smutny , ubiera sie na czarno w jakies charakterystyczne rzeczy np. potargane spodnie . maja najczesciej czarne włosyy :) i ak jestes smutna to i=oni cie poiceszaja sa smutni z tobą ;)) ;p hmmm .. to tyle ;)

Gość Pincesska=Małe emo*
Emo to człowiek który ma cos co mu nie pasuje i chce być sobą a jak komuś się nie podoba to ,,SPIERDALAĆ" ;** KOCHAM EMO:******* I koniec!!!!

Gość lol xd
ludzie emo to styl wyrażania siebie nie musisz mieć najgorszych ocen rzeby być emo.Jestem emo od niedawna ludzie próbója mi powiedzieć że to kłamstwo

Gość lol xd
emo to styl wyrażania siebie jestem emo od niedawna wsztscy mówią mi że to nieprawda że to ściema osoba ze swietnymi ocenami to też emo JESTEM EMO I ZAWSZE BENDE EMO TO MOJE PRZEZNACZENIE NIE MAM SENSU ŻYCIA

Malują się czarną kredką tak mocno że wyglądają jak pandy. Zaczesują włosy na twarz żeby pokazać jacy są umęczeni. hahahahahahahhahhahaha

Gość NaTu
To jest poprostu osoba która sie tnie nie chce żyć wymyśla se bzdury że nie ma po co żyć i ubiera się na czarnoo ! :D

Gość ja88888882
To jest ktoś kto ubiera się na czarno-kolorowo i tnie się ale może pani syn po prostu jest nie wychowany tak jak większość dzieciaków i przezywa swoja matkę! Hmmm..... może chce być cool?

Gość emojadzka
pani syn dął pani do zrozumienia, że chce pania wyruchać

Gość emo roxi
emo to człowiek mający swoje myśli który nie chce żyć maluje się na czarno i nosi dziwne ciuchy np. spódniczki z falbanami emo nie mósi się ciąć emo-emocionalny emo jest emocionalne jest ciągle smutne nie chcące żyć

Gość ta_co_kocha
nie zgadzam sie z kfestia nicee999999 jesli dobrze zrozumialam to myslisz ze emo to osoba glupia no tak podsumowujac nienormalna . to nie prawda!!! ja jestem emo . no moze emo sa inny od innych , maja inny sposob myslenia , nosza inne ciuchy '( kto co lubi) sa zamknieci w sobie , maja duzo cwiekow , ect... ale to nie prawda ze nasze stroje sa glupie , a i nie wszyscy maja czarne wlosy i czarny makijaz . ja np mam czrwone wlosy w koloze ognia mam cwieka w brwi i pod udtami i maluje sie na czrno i ubieram sie jak to nazwales '' glupio'' i jakos,wszyscy mnie akceptuja

Gość ta_co_kocha
emo to czlowiek ktory sie buntuje , ma problemy rodzinne itp

Gość Emosik
Nie wszyscy ktorzy sa emo sie tna ! Zalezy od osoby i jej emocji odczuc i problemow

Emo to takie osoby co się ubierają na czarno ,mają włosy z pasemkami oraz grzywke na bok ,pieszczochy na rękach, obrorze na szyi(z z cwiekami), glany ,trampki,czarne ubrania itp.Słuchają punka,metalu ,rocka.Tna się i wgl.Ja jestem też emo ...