Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgrabniutka Laleczka

Moja gruba koleżanka bez hamulców podrywa mi faceta!

Polecane posty

Jestem zadbaną 24 latką. Wydaje mi się, że mam powodzenie u facetów (widzę te ciekawe spojrzenia na ulicy...). Moja przyjaciółka z podstawówki, która niestety muszę stwierdzić nie dba o siebie i jest mocno otyła śmie podrywać mojego faceta, z którym jestem zaręczona. Potrafi flirtować z nim w mojej obecności. Tydzień temu byliśmy we trójkę na dyskotece. Ubrała króciutką spódniczkę mini, która niestety prawie odsłoniała jej grube uda i intymną reszę. Jej strój byl obrzydliwy i prawie każdy na dyskotece się na nią gapił. Byłam starsznie zła, gdy zaczęła przysidać się blisko mojego faceta i nachylać tak, że było widać jej cyce. Ostentacyjnei oblizywała rurkę od piwa i pytala mojego faceta czy lubi flirtować. Byłam zdeegustowana ... Najgorsze jest to, że on się cały czas gapił na jej cycki... Jestem zalamana. Dlaczego grubaski są takimi desperatkami? Czy Wy też uważacie, że to jest żałosne?

Gość loLIDKA
tak,grube dziewczyny sa desperatkami..

Gość loLIDKA
moja kumpela nie moze sobie znalezc porzadnego faceta wiec umawia sie na pieszczoty jak to ona mowi..z kolesiami ktorzy wprost jej mowia ze z nia nie beda. Ale ona (jeszcze dziewica w sensie fizycznym) sie na to zgadza. To chyba juz dziwkarstwo..

A jakie ma BMI?

Gość loLIDKA
dodam jeszcze ze jest gruba i ma mega cyce.

Gość loLIDKA
164 cm i 70 kg

Gość ale masz dziecino problem
musisz przytyć ,bo widocznie woli twoją koleżankę.Co się dziwić ,jesteś żałosna :-p

Gość loLIDKA
sam jestes zalosny/a. Grubaski naprawde chwytaja sie kazdego kto choc troche je pobajeruje milymi slowami.

Gość chyba az taka gruba nie jest
z tego co wnioskuję po wymiarach, zrumialabym jak by wazyla z 90 kg

Gość chyba az taka gruba nie jest
uwazaj bo moze ci odbic faceta, nie wyglad a wnetrze jest wazne ;)

ale masz dziecino problem >> Sam jestes załosny, pewnie tłuścioch z Ciebie. Ja ważę 50 kg i mam 172 wzrostu. Kazdy mówi mi, ze jestem zjawiskowa - cos w typie Penelope Cruz ...

chyba az taka gruba nie jest >> A jakie to wnętrze może być w otłuszczonym ciele?

Gość favaiolet
Po prostu zwroc uwage swojej kolezance z dawnych lat, a teraz i obecnych, narazie porozmawiaj z nia grzecznie, a jak nie zrozumie to juz bym ja inaczej potraktowala... i nie eczylabym za siebie ;] niach,niach :D a jakby ejscze sie okazalao, ze moj facet leci na jej cyce to tez by dostal po lbie ;], ale narazie zajmij sie kolezanka ;] prosto z mostu, jest wielu facetow jakis na swiecie sie znajdzie, sa rozni, moze ktorys ja zechce !!!!!!!!!!

Gość shot me again
patrzył na odkryty biust, tylko dlatego ze był odkryty? Niekonieczni mu to się podobało . A przyjaciółce możesz dać zwykłą przyjacielska rade\"szanuj się\" ;] Warto ją chyba uświadomić że pewien strój i zachowanie nie są na miejscu.

Nienawdze grubych ludzi ... :(

Gość żenada na maxa
zjawiskowa bo masz zjawiskowy znik mózgu :O

Gość dokladnie nie moze byc gruba
rzy tych wymiraach, sory , ja mam 185 cm wzrostu i 90kg i wszyscy mi mowia ze wygladam swietnie, nie jestem ani chyda ani gruba, posrednia i poroporcjonalana, wiec niewiem abo ty wazysz 40 kg nie masz dupy i cyckow i poprostu jej zazdorscisz albo musisz wymyslic jakis powod do obrazenia jej bo flirutje z twoim facetem, pozatym generalizowanie ze grube lub przy kosci sa desperatkami jest bledne, zaowaz ze faceci biora zazwyczaj chude na ruchanie i na przelotne zwiazki a 70% konczy na slubnym kobiercu z koboeta z waga normalana lub przy kosci...

żenada na maxa >> Studjuje prawo na prywatnej uczelni w Wawie i mam stypendium !!!!

na prywatne j buahahaaa a co na panstwowa za glupia bylas?

dokladnie nie moze byc gruba >> Tylko ciekawe czemu te tłuściochy, z ktorymi żenią się faceci zakładają potem topiki na kfe pt. "moj facet zdradza mnie z moja szczupła koleżanką"

dokladnie nie moze byc gruba >> Nie będę studiowac z motłochem na państwowej ....

Gość ale masz dziecino problem
zjawiskowa????????,co się dziwić z tymi wymiarami i wzrostem to jesteś anoreksją.:-p Powinnaś mieć pseudo -""nasza szkapa"".Pewnie ma już dość obijania się o suche kości.

a moze odwrotnie, znam pelno facetow ktorzy swoje szczule dziewczyny zdradzaja z kragkleh=jyzmi kolezankami bo , szczuplejsze zazwyczaj mysla z im sie wszystko nalezy i leza jak klody kiedy laks okraglejsza zajmie sie facetem bardzo dobrze, i znam tyaice takich przypadkow, i nie mow mi dziecko , bo poziom twych wypowiedzi jest na poziomie gimn. ze jestes zjawiskowa itp, liczy sie calosc, co z tego ze jestes szczupla jak masz nasrane we lbie :P ja jestem normalana , nie jakasz szkapa i mama bardzo duze powodzenie u facetow wiec daj sobie spokoj z desperacja bo kazdy ma swoj gust jednym spodoba sie taka podupadla mentalnie kretynka jak ty komu innemu wesola kraglejsza i inteligentna laska

widocznie twoj facet woli popatrzec na kobiety ktore maja biust i sa normalne a nie wysuszone tak jak ty. wspolczuje facetowi.

a co do motlochu na panstwowej uczelni to sa tam ludzie po olimpaidach i z najwyzszymi wynikami egzaminow a na prywatna dostaje sie kazdy kto zaplaci z innym malo wysztalconym motłochem, a po twoich wypowiedziach widac do ktorej grupy sie zaliczasz

Hihih to była prowokacja, nudzi nam sięz kumpelą i sobie jaja robimy. Pozdrawiamy wszystkie tłuściochy i chude szkapy :) PAPaa

nie przyjeli mnie na inną uczelnię,bo latam za chłopami i się nie uczę.

Same studiowałyśmy na państwoej uczelni może więc coś jest w tym, że to motłoch ... :)

Gość ona1025
boże co za podła suka z ciebie. zjawiskowa też mi cos nic dziwnego ze twój facet ogląda się za innymi taką pustą lale można tylko ruchac do kochania to ty się nie nadajesz