Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgrabniutka Laleczka

Moja gruba koleżanka bez hamulców podrywa mi faceta!

Polecane posty

Gość shot me again
Zupełnie nie rozumiem dlaczego rozmowy zeszły na takie głupie rozmyślania... Jeśli nawet panna przekroczyła ta granicę szczupłości i już można ją zaliczyć do grubasków, to niewielkie to ma znaczenie w sytuacji kiedy podrywa Tobie faceta... Czułabyś się lepiej gdyby facet poleciał na ładniejszą od Ciebie? O to chodzi? Myślałam że na uwadze masz głównie jej zachowanie a nie figurę "przyjaciółki"

a kazdym żarcie jest trochę prawdy. :-p

ona1025 >> doczytaj końcówkę tematu ....

Gdze te podszywy? Czekamy na wpisy o drażach z biedronki ... :(

Gość Bomber
W górę, bo temat ciekawy

Gość lolidki i laleczki
czego się boicie , skoro wasze kolezanki to takie brzydule to wasz chłopak chyba na takie pasztety nie poleci ?? Więc czego się boicie?? Moze wam czegos brakuje jednak skoro czujecie sie tak zagrozone??

Gość na podszyw trzeba zasłużyć
:classic_cool:

" Zgrabniutka Laleczka ale masz dziecino problem >> Sam jestes załosny, pewnie tłuścioch z Ciebie. Ja ważę 50 kg i mam 172 wzrostu. Kazdy mówi mi, ze jestem zjawiskowa - cos w typie Penelope Cruz ... " Ale brednie:P./Zdecydowanie penelope zruz nie jest zjawiskowa:P.Ale tu jest taka pewna ślicznotka pokazana:P : http://photos37.nasza-klasa.pl/dev81/0/059/658/0059658042.jpg

Gość bolksikeudbs
sory ale przy wzroscie 172 i wadze 50 kg nie mozesz wygladac zjawiskowo- chyba ze anorektycznie zjawoskowo:| dziewczyno daj se siana

Gość rfgfg
może ona myśli że jest zabawna i chce rozluźnić atmosferę. Skoro ani razu nie zwróciłaś jej na to uwagi to widocznie zrozumiała że dajesz jej przyzwolenie na taki niewinny flirt. Sugeruje z nią porozmawiać i powiedzieć że sobie nie życzysz takiego zachowanie że bardzo cię tym rani i jak się nie zmieni to nie będziecie się więcej w trójkę widywać

Gość koza Helmuta
UWAGA!!! WSPÓŁCZYNNIK BIOMASY CIAŁA owej koleżanki RZEKOMO otyłej wynosi nieco ponad 26!!! Na skali jest to zdecydowana nadwaga ale NIE JEST TO KLINICZNA OTYŁOŚĆ. Przykro mi droga autorko :P ale nie masz wiedzy w temacie a wypowiadasz się z pozycji autorytetu. Tak na marginesie czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego osoby o NORMALNYM i POPRAWNYM BMI czyli od 18 do 25 są czasem uważane za rzekomo grube??? Czy mi się wydaje czy naszą cywilizację pos****ło na mózg? Od kiedy ESTETYKA i FANABERIE pedałów z wybiegów są ważniejsze niż MEDYCYNA i ZDROWIE? Jakieś sugestie?