Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Norma Jeane

Masaż z oliwką...

Polecane posty

Witam! Wczoraj kupiłam sobie oliwke z Ziaji do masażu, która ma ponoć pomagać w redukcji cellulitu. Masowałam uda... dziś rano patrze i mam małe siniaki... :( może polecicie jakiś przyrzad do masazu ud?

Gość cellulitka
Jeśli możesz sobie pozwolić na większy wydatek to na rynku jest sporo masażerów. Ja masuję się od 2 miesięcy, ale nie oliwką ziaja, tylko olejkiem antycellulitowym Styx http://www.sanusmarket.pl/olejek-antycellulitowy-czyste-olejki-roslin-styx-p-6495.html Bardzo sobie go chwalę, bo systematyczny masaż mi ładnie wyrównuje uda. Siniaki Ci się przytafiły, bo masowałaś zbyt mocno. Trzeba masażu się nauczyć. Nie jest to tak trudne, ale wymaga cierpliwości. Zamiast ściskać udo, warto chwycić partię skóry obiema rękami i każdą z nich przesuwać w inną stronę. Czyli jeśli chwyciłas ciało rękami w poziomie, to jedą ręką cialo ciągniesz w dół, a drugą w górę. Tylko trzeba to robić delkatnie!. Taki sposob najlepiej rozbija skórkę pomarańczową. Ja siebie tak traktuję olejkiem i jestem bardzo zadowolona.