Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykłyja

czy fetysz można wyleczyć ?

Polecane posty

Gość zwykłyja

jestem fetyszystą kobiecych nóg i samych stópek w rajstopkach, pończoszkach itp, teraz jak jest ciepło kobiety pokazują nogi w rajstopkach a mnie zaczyna odwalać, mam pytanie czy taki fetysz można wyleczyć ??

Gość ugfug
mozna wyleczyc ale musisz isc do lekarza

Gość zwykłyja
czasami juz mam dosyć, zobacze kobitke w rajtkach na mieście i mi odwala, mam ochote sie zonanizować przy niej tzn. idąc za nią i patrzeć na jej nóżki, już mnie to denerwuje bo nie mogę spokojnie wyjść na miasto

no to wypadaloby zebys sie pochamowal jednak :) niemyslalam ze to moze tak sielnie sie objawiac. myslalam ze np jak jednego faceta kreci biust czy pupa, to drugiego stopy.

Gość zwyklyjan
wiem że powinienem sie pochamowac ale to nie jest takie proste ;) no mnie krecą nogi i same stopy też szczególnie w rajtkach właśnie

sorki dziwne to jest czemu wlasnie w rajstopach?? mam kumpa ktorego strasznie kreca szpilki, ale az takiej obsesji chyba nie ma

Gość zwyklyjan
są bardzo ładne, szczególnie opalone albo cieliste, ostatnio modne są takie z połyskiem i ten połysk jest bardzo sexy, szczególnie to widać jak jest ładna pogoda i świeci słońce, po tym połysku można też poznać że kobieta ma rajstopki, są też miłe w dotyku takie gładziutkie... oczywiście lubie jak kobieta do rajstopek ma sexowne szpilki, są teraz takie fajne modne że zakryte palce i trochę pięta, a widać środek stopy i zapięcie przy kostce takim paseczkiem :)

Gość storajsto
tez to lubie ale tak jak Tobie to mi nie odwala! W kazdym razie jak widze kobiete w blyszczacych rajstopach czuje podniecenie i robie sie rozdrazniony. A jak ma odkryte ładne zadbane stopy w szpilkach to juz masakra. Kiedys biegalem za takimi z telefonem i robilem zdjecia a potem ... Doszedlem do wniosku ze to glupie i niepowazne. Zaczalem sie kontrolowac i juz nie robie tego. Jest to wielki dyskonfort i chcę to wyeliminowac bo troche mi w zyciu przeszkadza ten fetish.

Gość nie mam lepszego pomysłu
skoro nad sobą nie panujesz to może psychiatra i jakies leki na wyciszenie ?

Gość Pokrecony23
Kocham kobiece stópki!!!