Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

8Ada9

troche dziwna ta miesiaczka...

Polecane posty

dostalam dzisiaj @ wg moich obliczen 2 dni za wczesnie, brzuch jak to brzuch pobolewa, zastanawia mnie tylko jedno bo jeszcze tak nigdy nie mialam... w pierwszy dzien przewaznie mam potop a dzisiaj od rana nawet podpaski nie musialam zmieniac, jakos jest tak lajtowo no i \"brazowo\" myslicie ze to sa jakies uplawy? dodam jeszcze ze z ciekawosci sprawdzialam jak ma sie moja szyjka macicy i jak jest w srodku... no a w srodku ciasno co moim zdaniem jest troche dziwne... w czasie okresu to raczej wszystko sie \"otwiera\" Myslicie ze to normalne??

Gość a jak ze wspolzyciem
staralas sie o dziecko? wspolzylas bez zabezpieczenia podejrzewasz ciaze?

no wlasnie wspolzylam bez zabezpieczenia ale nie doszlo do wytrysku... myslisz ze mimo tego moglam zajsc? myslalam ze jak dostalam ten @ to nie bede mama

no wiesz stosunek przerywany, szczegolnie w dni polodne tez stwarza ryzyko ciazy, wprawdzie nieduze ale instnieje, o ile okres sie nie"rozkreci" radze zrobic test za kilka dni lub bete i obserwowac siebie, bo jezeli dotad mialas regularne obfite okresy to w jakims sensie moze byc to powod do niepokoju o ile nie planowalas teraz dzidzi aile masz lat? nie odchudzalas sie przypadkiem?

mam 19 lat, nie odchudzalam sie nigdy bo nie widze powodow zebym miala sie odchudzac, planowac nie planowalam dzidzi no ale nic zlego by sie nie stalo gdyby sie okazalo ze jednak bedzie, w koncu bylam przygotowana na to ze jezeli wspolzyje bez zabezpieczenia to moge wpasc. Piersi bola mnie dalej, chociaz juz nie tak mocno jak kilka dni temu, zobaczymy jak to bedzie z ta @

zapytalam o odchudzanie bo to bardzo czesty powod tego ze okres sie nie pojawia lub wlasnie pojawia sie takie barazowe" mazanie", ale jezeli to plamienie co teraz masz wystapilo wczesniej niz mial przyjsc okres wiec czekaj cierpliwie i obserwuj siebie napjprawdopodobniej w nocy sie rozkreci:) a jezeli nie to test za kilka dni zycze Ci powodzenia

kurcze martwie sie troche ta miesiaczka juz wolalabym zeby byla albo normalna albo nie bylo jej wcale... mowia ze uplawy czy cos w tym rodzaju to nie wrozy dobrze

Nie ma co panikować, z kobietą jest róznie, czasem okres jest bolesny i obfity, czasem skąpy i zupełnie obojętny. Ja miałam podobnie, tzn. nie wiedziałam za bardzo co mnie czeka w miesiacu, ale jakos to było. Nie martw się ciązą jeśli nie pojawią się jakies powaznie niepokojące objawy, np. że ci sie jutro skonczy wszystko i nawet brudzenia nie bedzie, obrzek piersi itp to spokojnie. Uwierz mi, jak byś była w ciązy wiedziałabyś to. Pozdrawiam serdecznie :)

acha jeszcze cos mi sie przypomialo, nadal mam sluz w pochwie..

podobno rozluznienie sprzyja "rozkreceniu" sie okresu zalecane jest tez picie malwy czerwonej, ciepla kapiel z kieliszkiem czerwonego wina lub sex, wyprobuj moze cos takiego i sie nie drecz:) zadzwon do jakiejs kolezanki , wyskoczcie gdzies lub do chlopaka nie stresuj sie to pierwszy warunek:)

bubba a skad by wiedziała? autorko ja bym radzila zrobić test ciązowy i jeśli wyjdzie pozytywnie to w te pędy do lekarza.

no dlatego tez poczekam do jutra :) zobaczymy czy @ sie rozkreci czy nie, pozniej sie bede martwic :)

nie martw sie jezeli plamienie te brazowe pojawilo sie dwa dni za wczesnie to mowie nie jest to powod do wielkiego niepokoju, podejrzewam ze okres rozkreci sie w nocy albo jutro u mnie tez tak czasami sie zaczynalo, sprobuj ktoregos z podanych przeze mnie sposobow, aha i jeszcze wysilek fizyczny np jazda na rowerze tez sprzyja pojawieniu sie wczesniej@

a dzisiaj sobie wyskocz gdzies z kims milym kto Cie rozluzni posmiejesz sie pogadasz:)

niby kobiety wyczuwaja ze sa w ciazy, no ale to chyba wtedy gdy maja jakies objawy... ja dopiero teraz pomyslalam przez chwilke ze moze jednak to wina tego malutkiego stworzonka

bedzie dobrze nie martw sie:)

zgadzams ie z kolezanka pisząca na pomaranczowo ze brazowym pamieniem rozpoczyna się miesiaczka wiec nie ma co panikować ale nie polecalabym picia i wysilku fiz. bo bądx co bądź autorka wspolżyla bez zabezpieczenia wiec nie mozna calkiem wykluczyć ciąży. Poczekaj spokojnie te dwa dni, zrob test. jesli wyjdzie negatywny to poczekaj az pojawi sie okres .jesli pozytywny to do lekarza.

dzieki :) jeszcze dzisiaj gdzies wyskocze :)

teraz juz sama nie wiem czy chcialabym zeby wyszedl pozytywny czy negatywny... ajj z tymi kobietami to takie problemy :P

no niestety takie juz kobiety sa:classic_cool: jeszcze raz powodzenia :)