Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zessstreswana

okres spóźnia się 2 tygodnie - czy to może być ciąża

Polecane posty

Gość zessstreswana

okres mi się spoznia 15 dni boje sie ze moge byc w ciazy..ale nie ma zadnych objawow. w dniu kiedy powinnam dostac okres pojawilo sie niewielkie plamienie i na tym koniec. tabletki odstawilam 4 miesiace temu i od tamtego czassu mam nieregularny okres, (spoznial sie ale 7-9 dni ). zabezbieczalismy sie prezerwatywa ale ani razu nie pekla wiec raczej nie moglo dojsc do zaplodnienia.. mam sporo stresu w szkole wiec moze dlatego?? od tydonia ciagle o tym mysle i sie schizuje... boje sie zrobic test ..

Nie ma co sie stresowac, po tabsach czesto są wariacje hormonalne, lepiej idz do gina niech Ci zrobi badania. A test możesz kupic niejest drogi a upewni Cie w przekonaniu ze jest wszystko ok, nie ma ciazy, przeciez sama powiedziałas ze raczej to niemożliwe. więc don't worry. Idz do gfina na hormony badanie zrób i bedzie po kłopocie. Pozdrawiam :)

mi się kiedyś też bardzo długo spóźniał okres poszłam do gin i okazało się, że to jakieś problemy hormonalne, dostalam luteine na wywolanie i po tygodniu dostalam miesiaczke. polecam wiec ginekologa