Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

osavi

sesja! jak się skupic?

Polecane posty

macie jakieś rady jak się skupić i wszystkiego się pięknie nauczyć do egzaminu np w tydzien?

ja zawsze do egzaminow pieknie uczylam sie w jeden, gora dwa dni :) nauka jest najefektywniejsza dzien przed - zgodnie z zasada, ze na nauke nigdy nie jest za pozno. acha, tylko dodam, ze zawsze chodzilam na wyklady, mialam wlasne notatki opracowane ladnie i czytelnie, w innym przypadku obawiam sie, ze moze nie byc tak lekko 🖐️

nie ma rady, trzeba się po prostu zmobilizować, zacisnąć zęby i się uczyć:o

to zależy z czego jest egzamin,,, ja obecmie siedzę z ordynacja podatkowa ;( trzeba to przetrwać i juz!

tydzien to dużo czasu :) ja sie wspomagałam lecytynką, nie wiem czy naprawde działalo czy robiła za placebo :)

W tydzień to ja się do całej sesji ostatnio nauczyłam, zaden ze mnie geniusz, po prostu jak nie masz innego wyjścia to się nauczysz:) na kazdy przedmiot z którego egzamin rano - 4-8 godzin w nocy (zależy od trudnosci), jesli egzamin wieczorem - 4-8 godzin w dzien. i wszystko zdane:) Ale ja już tak mam, ze jak nie mam toporu nad głowa to sie nie zaczne uczyć, a jak juz wiedzialam ze musze po prostu siadam i nie wstaje zanim sie nie naucze. Oczywiscie te zarwane noce to na lekach jechalam, ale te pare razy moze mi nie zaszkodzily...

my biedni studenci :( ale jak nie ma innego wyjścia to trzeba siedzieć i juz ;)