Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffffffffff

Mam lekko krzywe nogi.. pod kolanami

Polecane posty

Gość fffffffffffffffffff

Pytałam mamy i mówi ze mam "leciutenko". A kocham spodniczki.. czy pasuje z takimi nogami chodzic w spodniczkach?:(

Gość pudelmania
Kochana, większośc ludzi tak ma. 🖐️

Gość Ja też tak mam...
:o

ja mam proste nogi pomimo iz spaja je wielka torba

nogi jak nogi - ty masz coś z psychiką nie tak skoro się takim czymś przejmujesz i opinie innych tak bierzesz sobie do serca:o

Gość fffffffffffffffffff
z psychika nic nie mam. Jednak wiem z obserwacji jacy ludzie potrafia byc okrutni;) A nie chce by ktos za moimi plecami mowil"jakie ona ma krzywe nogi". Chcialam Was tylko spytac.. nie rozumiem czemu mnie obrazasz mowiac ze mam cos z psychiką..

Gość fffffffffffffffffff
wkleilam foto aby ludzie powiedzili;) czy sa tragiczne czy moge wyjsc w spodniczce.. czy moze ktos ma ten sam problem co ja.

nie obrażam Cię, tylko wskazuję na możliwe źródło Twoich problemów. To nie jest normalne, żeby aż tak się przejmować opinią innych.

Gość fffffffffffffffffff
chociaż może masz troche racji że siedzi mi coś w psychice..;) Potrzebuje obiektywnej oceny . Czy to za wiele?;)

Ale co Cię obchodzi, co ludzie gadają? Niech sobie mówią co chcą, co z tego? Zapomną o tym już w minutę po wypowiedzeniu. Też mam trochę krzywe, a noszę normalnie miniówy, jak się komuś nie podoba to ja mu się gapić nie karzę...

Obiektywna ocena: masz lekko krzywe nogi. Krzywizna ta jednak nie jest tak dalece posunięta, ażeby uniemożliwiała ci pokazywanie tych nóg, czy aby miała narażać cię na kpiny ze strony wrednej i zawistnej części naszego społeczeństwa.

Gość fffffffffffffffffff
Wiem, macie racje. A czy moje nogi ( na fotkach) sa bardzo krzywe?

Gość rada faceta
Nóżki masz jak sarenka :) i nic się nie przejmuj, ubieraj się modnie i kobieco , pokaż światu swoje nogi :)

Gość fffffffffffffffffff
dziekuje;) jutro wlasnie zamierzam isc na egzamin w krotkiej spodniczce i białej bluzce.. troche sie wstydze ale.. ;) całe zycie w spodniach przechodzic.. a mam 21lat:)

Masz ładne nogi ;-) Smialo chódź w spodniczkach ;-)

Gość rada faceta
Mądra dziewczynka :) Będzie Tobie łatwiej w życiu, gdy się przyzwyczaisz do pokazywania publicznie w spódnicy i szpilkach , być moze za jakiś czas wspomnisz moje słowa :) i głowa do góry , pierś do przodu

Gość fffffffffffffffffff
Niestety u mnie jest tak, że jak jakas dziewczyna/kobieta krzywo na mnie spojrzy to juz mam zchrzaniony cały dzien.. W spodniczkach chodze tylko w domu, kiedys czesciej ale teraz jakby bardziej przejmuje sie opinią innych ludzi. Jednak jutro zaryzykuje, w razie czego wezme spodnie na zmiane jakbym sie bardzo zle czula w spodniczce i zmienie na uczelni;)

Gość Śliczne Smiało chodz

Gość upfffffffffff

Gość las palomas
a ja mam krzywego penisa.Dokladnie w tym samym miejscu,co ty nogi.......

Gość las palomas
dziewczyno-wlasnie obejrzalem twoja fotke.Rzeczywiscie-masz zajoba chyba.Masz sliczne damskie nogi.Seksowne.Zakochac sie mozna.Kto ci nawtykal,ze one krzywe?!!!!!!!! Marsz po spodniczke.Natychmiast.

heheh przejmujesz sie krzwym spojzeniem kobiety ?? gdybys miala krzywe zadna kobieta nie zwrocila by na nie uwagi :).....ja facet ci to mowie Skoro nogi przyciągaja uwage kobiet to dlatego ze masz zgrabne nogi ..................

gdzie one są krzywe ?? :O ja mam krzywe, nie lubie chodzic w spodniczkach :P