Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belamari

jak inaczej niz karta kred. zaplacic za lot Ryanairem do Polski?

Polecane posty

Gość belamari

Chce zabukowac lot z Irlandii do Polski, Ryanairem, ale nie mam jak za niego zaplacic. Nie mam bowiem karty kredytowej,a debetowej nie przyjma. Slyszalam, ze mozna kupic cos jak kupon kredytowy w kiosku,doladowac go odpowiednia kwota i w ten sposob zaplacic online. macie moze wiecej informacji?

Gość pierwszy raz slysze
ze nie przyjmuja karty debetowej

Gość bbbbaaaa
Ja zawsze place debetowa...

no wlaśnie, ja też płacę debetową i nie ma żadnych problemów.

Gość debetowa z polski
czy z UK? bo to wielka roznica. Jak mialam debetowke z polskiego banku ot tez nie moglam nic kupic przez internet a teraz mam ten sam rodzaj karty tyle ze z lepszego, brytyjskiego banku i wszystko smiga :) a innego sposobu niestety nie znam - wczesniej szukalam poprostu znajomych z kredytowka i oddawalam im kase do reki

Gość belamari
Mam karte debetowa z irlandzkiego banku AIB i z tego co wiem, nie posiada ona jakiegos kodu CVV, czy jakos tam. Niestety nie znam nikogo, kto by mial karte kredytowa. A w biurze podrozy musze doplacic dodatkowe 30 euro,przy czym bukuje tez lot doAntglii,wiec bede musiala zaplacic 2 razy tyle. A o tej tymczasowej karcie kredytowej mowili mi znajomi, jednak nigdzie nie moge uzyskac wiecej informacji..