Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 232323

CO SIE DZIEJE???!

Polecane posty

Gość 232323

wczoraj z chłopakiem uprawialiśmy seks....on skończył we mnie, obecnie mam 3 dzień przerwy miedzy tabletkami (novynette) i czekam na okres... dzisiaj po przebudzeniu zauwazylam ze wyplywa ze mnie duza ilosc sluzu przezroczystego tak jak przy dniach płodnych a zapach przypominał sperme....co sie ze mna dzieje???? to normalne??

Gość bonnie_j
Tak z ciekawości co myślisz że się stało z tą jego spermą??

Gość 232323
czyli wyplynela sperma? jesli tak to dlaczego zrobila sie wlasciwie przezroczysta?

Gość o Boże widzisz i nie grzmisz

Gość 232323
moze zamiast pisac dziwne odpowiedzi ktos mi pare rzeczy wyjasni...ja sie pytam powaznie osob bardziej ode mnie doswiadczonych...

Gość boze a jaka ma byc
troche w tobie spedzila czasu !! Nie bierz sie za sex jak nie wiesz o nim za wiele. Do bajeczek o krasnoludkach wroc.

Gość 232323
nie wiem jaka jest bo zawsze dochodzil "na zewnatrz" ale dzieki za porade z tymi krasnoludkami.

Gość campini
a moze stała na głowie zeby sperma sie "wlała dalej" i dlatego sie dziwi ze wypłynęła:D

Gość 232323
Boze ludzie zobaczcie co wy piszecie, pytam sie jak normalnych ludzi a wy zamiast odpisac wolicie mnie rezac... pisze chyba wyraznie ze pierwszy raz mam taka sytuacje dlatego troche spanikowalam i nie wiedzialam co sie dzieje