Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszły Herod

Ja będę za Heroda

Polecane posty

Gość Przyszły Herod

Ja będę za Heroda

Gość ccccccccccccccccccccccccc
a ja za pana typu bears :classic_cool:

Gość MIśśś
Za młody jesteś na pana typu Bears

Gość ccccccccccccccccccccccccc
a co pan typu Bears nigdy nie był młody?

Gość MIśśś
Nie

Gość MIśśś
-Sto piętnaście! -Powinno być sto dziewiętnaście - cztery kilo wam brakuje. -Schudłem cztery kilo! - Y, no, słowem przywozicie do kraju, cztery kilogramy obywatela mniej. -Taak! - A gdyby tak każdy wracał ze stratą paru kilo, było by nas mniej coraz! - Polaków! -To co mam zrobić? -Sześćdziesiąt za każdy brakujący. A wykształcenie macie jakieś? -Wyższe -A przepraszam, to po siedemdziesiąt pięć.

Gość Lolesław
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach. Może na tym piachu za trzydzieści lat przebiegnie, być może, jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska !

Gość Gajowy
Ja podpisałem umowę na gajowego z wąsami.

Gość Lolesław
No... "być może"... bo on jeszcze nie wie.

Gość Juliettea
Na każdą rzecz można patrzeć z dwóch stron. Jest prawda czasów, o których mówimy i prawda ekranu, która mówi: "Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera". Zróbcie mi przebitkę zająca na gruszy... Nie, nie! Zamieńcie go na psa! Zamieńcie go na psa. Niech on się odszczekuje swoim prześladowcom z pańskiego dworu.

Gość Kiełbacha
Tu jest kiosk RUCH-u! Ja... Ja tu mięso mam!

Żadnych kartek ja w Twoim paszporcie,. żadnych kartek wyrywać nie muszę! Byś był ze mną wyrywać nie muszęęęęęęęęęęęę!" 😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭😭 😭

Gość Pani Kierownik
Dwie kawy i dwie wuzetki. I co jeszcze? Dlaczego dwie kawy i dwie wuzetki? Kawa i wuzetka są obowiązkowe dla każdego. Bijemy się o Złotą patelnię Dobrze, pani pozwoli dwa razy zestaw obowiązkowy.

ja to prosze pana mam bardzo dobre polaczenia.wstaje rano za 15 trzecia,w lecie to juz widno,za 15 trzecie jestem ogolony,bo gole sie wieczorem,sniadanie jadam na kolacje tylko wstaje i wychodze. -no,ubierasz sie pan? -w plaszcz,jak pada.oplaca mi sie rozbierac po sniadaniu? -ee,fakt. -do PKS mam 5 kilometry.o 4 za pietnascie jest PKS. -i zdazasz pan? -(kiwajac glowa na tak)nie.ale i tak mam dobrze bo jest przepelniony i nie zatrzymuje sie. -he,he,he,he. -przystanek ide do mleczarni,to jest godzinka,potem szybko wioza mnie do Szymanowa.mleko,wic pan,ma najszybszy transport,inaczej sie zsiada.w Szymanowie zsiadam,znosze banki i lapie EKaTe.na ochocie w elektryczny do stadionu.a potem to juz mam z gorki,bo tak,sto dziewietnascie,przesiadka w trzynastke,przesiadke w trzysta czterdziesci piec i jestem w domu,znaczy w robocie.i jest za pietnascie 7,to jeszcze mam kwadrans,to sobie obiad jem w bufecie,to po fajrancie juz nie musze zostawac zeby jesc tylko prosto do domu,i gora 2250 jestem z powrotem.gole sie,jem sniadanie i ide spac.

Gość Pani Kierownik
-Nie mogę wysłać tej depeszy! Nie ma takiego miasta - Londyn. Jest Lądek, Lądek Zdrój, -Ale Londyn - miasto w Anglii. -To co mi pan nic nie mówi?! -To przecież ja muszę pójść i poszukać, zobaczyć gdzie to jest.

ktos mi to wywalil :O zreszta podnosze bo :classic_cool: - .... w odleglosci prawda pietnastu metrow.. a tu jest czternascie sprawdzcie sami jesli nie wierzycie milicji - on wierzy panie milicjancie, on we wszystko wierzy, Bog mnie pokaral takim glupim chlopem - a to byc moze wasza matka !!!! - jak ja moge przejechac matke na szosie, skoro moja matka siedzi z tylu? - ja brzoza ja brzoza.. zle cie slysze... powiedzial ze matka siedzi z tylu ! MATKA SIEDZI Z TYLU TAK POWIEDZIAL!!!!!!!!!!!!!! - panie kierowniku oczko sie odlepilo... temu misiu