Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elasaidai

suplement diety dla mężczyzn

Polecane posty

czy znacie suplement diety dla mężczyzn V-QR -zwiększa aktywność i wydolność seksualną ,jest świetny niestety mój mężczyzna jest bardzo zapracowany i niekiedy potrzebuje się wspomóc ,kolega imprezowicz polecił mu V-QR ,od razu się ożywił:)a ja nie mam powodów do narzekania:)

Gość gość
Z mojego doświadczenia doskonałe efekty i co wazne 100% skuteczności dala mojemu mężowi suplementacja Fertimen. Polecił nam go nasz lekarz i naprawde bardzo pomógł nam w naszych staraniach. A wiadomo ze najlepiej jest siegać po to co skuteczne.

Gość kobiiitka
Żeby facet sprawnie działał potrzebuje być dobrze odżywiony w sensie mikro, makroelementy, witaminy i enzymy. Wiadomo, że z tym jest różnie bo nasze jedzenie jest dość wyjałowione z wartości odżywczych a bogate w cukry i tłuszcze a to za mało na dłuższą metę. Jeśli dodać do tego tytoń, alkohol, energetyki to facet po pewnym czasie jest trochę ,,do niczego,,zaczyna mu wysiadać prostata. Znam suplement który doskonale poradzi sobie z potencją i problemami prostaty nie zaśmiecając organizmu chemią. he, he :D Jesteś tego warta :P . http://superfood.pl/sklep/pro-state-power.html?acc=8f14e45fceea167a5a36dedd4bea2543

Gość cossska2
To prawda co napsiałas o fertimen. Mój mąz tez go przyjmuje, I jednak najlepiej jest przed planowaniem dziecka kiedy i on tez bedzie mógł zadbać o swoje zdrowie.

Gość ejeska2
Mój facet bardzo sobie chwali Erekton. Wiec na pewno jesli sie zastanawiacie nad suplementacją to na pewno warto własnie sięgnąc po to.

Gość zummmaska
Sama musze powiedziec męzowi o Fertimenie. Nie ukrywam ze mamy problemy z naszymi staraniami i jednak trzeba cos zrobic co naprawde pomoze nam w naszych staraniach.

Gość pammmelka
Mój partner przyjmuje Manforte i musze powiedziec ze efekty sa konkretne. Wiec w sumie jesli nie wiecie do kupić to moze byc własnie ten suplement.Co ważne w swoim składzie zawiera bardzo dużą dawke l L argininy.

Gość gość
Pamiętajmy,że często suplementy to tylko dodatek do diety,uzupełnienie i nie bezie stanowił podstawy w kwestii pielęgnacji ciała mężczyzn,aczkolwiek uważam ze warto je stosować. Pozdrawiam http://drogeriajoanna.bazarek.pl/

Gość Andżella88
Faktycznie są to suplementy, które powinny tylko wspomagać. Dlatego mój partner długo się zastanawiał, ale ostatecznie wybrał dokładnie taki preparat - www.skracaj.com/a8f5.html . No i teraz to ja rozumiem. Jestem całkowicie usatysfakcjonowana.

Gość urlo
Kiedyś brałem takie tabletki potency lecithin z calivity. Wpisz sobie np. na www.vitamall.pl to wyświetlą Ci się informacje. Od siebie powiem tyle, że same tabsy nie pomagają i trzeba się trochę poruszać koledzy :) Na siłownie marsz a tabletki to tylko dodatek.

Gość ullkowska222
Mój mąz też przyjmuje ManForte i na pewno pomaga mu to tez w takiej aktywności fizycznej.

Gość gość
A cwiczy Rytuały Tybetańskie???

Gość koltto
Jak widać wiele mężczyzn jednak decyduje sie przyjmowac suplementy. Wiec mają swiadomość tego ze coś jednak jest nie tak.

Gość Filip_z
Różnych specyfików próbowałem, bo już swoje lata mam i nie wszystko działa tak jak kiedyś:P Najlepiej używa mi się preparatu erotine – www.erotine.pl . Mogę go rekomendować. To naturalne, zdrowe tabletki, które rzeczywiście pomagają, a nie tak jak inne specjały, których próbowałem...Pozdr!

Gość gość
tabletki wiadomo jak działają ;). polecam dietę limvena z koktajlami. TO nie tylko dla kobiet więc każdy może stosować.

Gość gość
Dla mężczyzn polecam Promen! Zdecydowanie najlepszy specyfik dostępny na rynku :)

Gość Krzysiek_Z
Ostatnio szukałem dobrych suplementów i trafiłem na stronę www.testuj-omega.pl. Okazało się, że mają to czego szukałem - suplementy z omega-3 i to ZA DARMO! Zapłaciłem tylko za przesyłkę 9,95 zł.

Gość Kokosz83
Zdecydowanie Therm Line Man.Jak chciałem schudnąć babeczka w aptece mi poleciła i jestem bardzo zadowolony z efektu.

Gość patryk755
A ja regularnie przyjmuje Doppelherz aktiv men-lider, a zacząłem dlatego, bo chciałem by moje życie seksualne wróciło do normy. Składniki suplementu uwalniane są w momencie podniecenia i powodują rozszerzenie tętniczek zapewniających napływ krwi do ciał jamistych członka, a w efekcie erekcję.

Gość gość
tez czego szukam

Gość LilliGreekPrincess
ja polecam formexplode, co prawda nie jest to suplement przeznaczony na te właśnie dolegliwości, bo jest to suplmenet dla sportowców, ale jesli wasz facet jest aktywny fizycznie to lepszego preparatu nie znajdzie - formexplode nie tylko zwiąksza jego wytrzymałość, ale jego regularne stosowanie sprawia, ze jest gotowy o kazdej porze dnia i nocy - uwierzcie mi, będziecie zadowolone tak jak ja

Gość kania1234b
Jeżeli Twój mąż stara się o dziecko , polecam ferti man. Suplement ma w sobie kwas foliowy , witamine b12 , selen cynk. Ma słodki pomarańczowy smak , taki suplement w proszku . Bardzo polecam mój mąż sobie chwalił.

Gość gość
Moim zdaniem o takie rzeczy warto pytać w aptekach. Reklamy reklamami, obiecują różne efekty, a tak naprawdę dobry farmaceuta, pracujący w aptece, np. http://aptekapultusk.pl/, będzie wiedział jakie składniki zawiera dany suplement i czy może wywołać pożądane działanie.

Gość gość
dokładnie, najlepiej kupić z jakiegoś sprawdzonego źródła, choć ja też chętnie kieruję się opiniami, bo nie zawsze wiadomo co nam polecą, a jak ktoś już z tego korzystał i jest zadowolony to przynajmniej wiadomo, że działa

Gość MartaŻuk
na mojego faceta działa tylko formexplode :) ale podobnie jak w pro przednich wypowiedziach, Marek zdecydował sie na ten suplement bo lubi aktywność fizyczną (dużo jeździ na rowerze) a przez stresująca prace no wiecie.... bylo cięzko :/ teraz już w zasadzie nie ma problemu

Gość Sebek77
Jak ktoś szuka prawdziwych suplementów a nie jakiś smiesznych tabletek z półki z biedronki, to polecam zerknać na maximumnutrition.pl. Mają rewelacyjny stosunek jakosć/cena, super obsługę i duży wybór, z kontaktem nie ma problemów, na maile odpisują, ogólnie cieszę się, ze na nich tarfiłem :P