Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatalia

Jak wasz narzeczony dowiedział się o ilości poprzednich partnerów ijakto odebrał

Polecane posty

Gość mój po prostu
policzył krechy na łóżku i dodał swoją :)

Gość nbvnbvncv
*********************będziemy sie rozmnażać jak króliki, w końcu trafiłam na niezłego reproduktora.***************** podszyw...:) ja akurat nie chce wiecej niz 2ke. on takze:)

Gość nbvnbvncv
*****no i generalnie uważam że miejsce baby jest przy garach i dzieciach a facet ma być panem domu.**** chcialbys :)

Gość nbvnbvncv
a moze lepiej *chcialabys* bo pewnie jestem kobieta

Gość nbvnbvncv
a moze lepiej *chcialabys* bo ty podszywie pewnie jestes kobieta...

Gość nbvnbvncv
szkoda gadac....widac ze same szmaty na tym forum...

Gość ja związałam się z facetem
który wcale nie zwracał uwagi na moją cnotę, nawet się zdziwił że 'jeszcze dziewica' i w ogóle nie jest za sprowadzaniem kobiety do błonki no, ale to większy feminista niż kazia szczuka jest ;)

Gość hahahahah
w ogole jak latwo go wyprowadzic z rownowagi

Gość hahahahah
pewnie olala go jakas panna, albo ma spore kompleksy na punkcie swojej meskosci. Zdarza sie, ale do kosza z takimi:)

a teraz pytanie do mezczyzn...czy wolicie jesli wasza narzeczona jest dziewica albo stracila z wami dziewictwo czy moze jednak nie bardzo was tak interesuje.....? Jestem ciekawa

Gość Absurdy
A może niektórym zależy.. Na przykład mi.

Gość fdsadffgg
ja nie wiem po co mu mowilas, przeciez nie musialas :o ja swojemu przyszlemu mezowi nie powiem bo po co????? pewne rzeczy LEPIEJ ZACHOWAC DLA SIEBIE :o nie rozumiem dziewczyn, ktore sie chwala ile ich bzykalo, nie rozumiem :o

ja jestem kobieta.. i bawi mnie wasze podejscie.. no ale coz. to wasze zycie..ja tylko pisze jak mysle... dlaczego tylko kobiety na mnie najezdzaja a nie faceci???

Gość
nbvnbvncv => ja tam nie ukrywam, że wolałbym dziewicę.

Gość w jakim wieku miala by byc ta
dziewica, Apostole?

Gość
Tak z 8 lat młodsza ode mnie :P Więc szanse są. Tym większe, że: albo w grudniu wyjeżdżam do Chin, albo wiąże się z moją znajomą Tybetanką, która przyjechała na studia do Polski. Ale to oznacza konieczność zostania w tym kraju, a nie będę ukrywać znudził mi się on przeokrutnie. :o

Prawdę powiedziawszy jak mój się dowiedział, że jestem dziwicą to nie był zachwycony... zresztą- dowiedział się po roku sypiania ze mną:P

Gość pomarańczowa żaklin
@ nbvnbvncv "ghdyby jednak mnmie zdradzil teraz kediy z nim jestem i z nim stracilam dziwictwo to bym go zostawila" Czyli w wolnym tłumaczeniu bylabys wtedy zeszmaconą kobietą bez szans na następny związek w atmosferze szacunku.

Gość miis z dziewictwo ci już
mózg rozpieerdoliło i i już ci się wszystko jeebie

Gość
Miss Z. => bez sera. Wiem, są tacy co to wolą, żeby ich baby ktoś wcześniej zapinał. Ale jak się dowiedział po roku, a z seksem było o.k., to czemu niby miał być niezadowolony?

może nie tyle że byl niezadowolony- powiedział, że się cieszy ale był przekonany, że startujemy z tej samej pozycji no i wyszedł z założenia, że pewnie jeszcze kiedyś będe chciała spróbować jak to jest z kimś innym:(

Pomarańczowa żaklin mnie ubiegła :) Ja właśnie chciałam zapytać tą, jak jej tam, nbvnbvncv o to. Jesteś z facetem, kochasz go ogromnie, zaręczacie się, idziesz z nim do łóżka, a po pół roku dowiadujesz się, że puścił cię w trąbę. I co teraz? Dla każdego kolejnego faceta będziesz zwykłą szmatą. Ewentualnie nie będziesz, ale nie będzie cię tak bardzo szanował... Nie możesz założyć, że twój książę z bajki cię nie zdradzi... tj, założyć możesz, ale gwarancji nie masz żadnej, wręcz przeciwnie, jest spore prawdopodobieństwo, że tak właśnie się stanie! I co wtedy?

Gość hehehehehehehe
a mój był prawiczkiem, był zły a po 3 latach mal.żeństwa żartuje że powinien przespać się jeszcze z 5 kobietami aby było po równo i czasami nie jestem pewna czy żartuje czy na poważnie

Może jeszcze jakaś dziewica mu się trafi.Wcześniej czy później Cię zdradzi.

Gość
Miss Z. => a widzisz, jak dobrze się sprzedaje propaganda nie-ja :P

Gość
hehehehehehehe => żartobliwe są słowa. Działać będzie raczej na poważnie.

Jaka propaganda? Ze ludzie się zdradzają? A nie jest tak? Na prawo i lewo :P I nigdy nie można sobie powiedzieć - "mnie to NA PEWNO nie spotka"... bo niby dlaczego nie?

Gość ja rocznik siąty szósty
wiecie co, wy to macie problemy, a jak bedziecie w moim wieku to wogole nie ma to znaczenia...hehehe kiedys kazdy straci dziewictwo, w taki czy inny sposob, choć są też żelazne dziewice, ale wpewnym wieku to juz smierdzą naftaliną... hahahahahahaha macie problemy naprawdę!