Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatalia

Jak wasz narzeczony dowiedział się o ilości poprzednich partnerów ijakto odebrał

Polecane posty

Gość ja rocznik siąty szósty
i powiem wam jedno Nie-ja ----- ma 100% racji, gratuluje dojrzałości!

ja rocznik siąty szósty, no dokładnie właśnie tak, takie problemy ma się do pewnego momentu :) ja tam się cieszę, że mam te pierdoły za sobą :P

no mnie się taka \"propaganda\" raczej nie trzyma bo znam swoją ( a nie mojej blonki) wartość

ja rocznik siąty szósty, jaka tam dojrzałość, doświadczenie życiowe i tyle :) pozdro

Gość
Nie-ja => ryzyko zawsze jest. Niektórym się udaje innym nie. Trzeba jednak się starać, żeby tak się nie stało.

Gość ja rocznik siąty szósty
facet ktory ma problem z poprzednimi partnerami swojej kobiety, tak naprawde ma powazny problem ze sobą hehehe

Jasne, możesz też starać się nie mieć wypadku, nie zachorować na raka, itd :P

Gość
Używamy słowa starać się w innym kontekście. Chodzi mi o minimalizację ryzyka. Rozumiem, ze zgodnie ze swoją filozofią jeździsz po pijaku? :P

Gość to kobiety swoim
puszczalstwem wywołują problemy u tych mężczyzn

to już nawet nie chodzi o to czy był zadowolony czy nie ale on odreagowuje sobie na mnie, lub robi na złość

no to masz obraz jego poziomu i szacunku do kobiety jako takiej

Gość
To po co z nim jesteś. Siedzi sobie stare małżeństwo przy stole. Oboje koło 70tki. Nagle dziadek wali babcię chochlą w łeb. "Za co?!!" Rozdarła się baba. "Za to, że jak cię brałem za żonę, cnoty nie miałaś!"

Gość
Miss Z. => Ma raczej obraz jego osobowości i gradacji oraz traktowania poszczególnych grup kobiet :P

No więc powiem tak: czasami robisz wszystko, co w twojej mocy żeby prowadzić bezpiecznie - nie pijesz, nie robisz ostrych manewrów, nie wyprzedzasz na trzeciego... ale niestety, nie możesz przewidzieć, że koleś jadący z naprzeciwka właśnie wraca z imprezy i nie dość, że się najarał trawy, to jeszcze wychlał pół litra... dlatego wskazana jest zasada ograniczonego zaufania... ZAWSZE. w stosunku do współużytkowników dróg, współpracowników, lekarzy, znajomych oraz partnerów.

Gość Absurdy
A ja uważam, że gdyby faceci się bardziej szanowali i nie dawali byle komu, to i kobiety miałyby dla kogo zachować dziewictwo. A tak, to co? komu ofiarować ten - wg facetów - skarb :o :o skoro wielu z nich nie posiada już cnoty?

"Faceci nie posiadają cnoty co ty piszesz" No właśnie!!! :P

Gość
Absurdy => niezły dowcip. Nie-ja => Kiedyś jechałem vanem i debil z ciężarówką wyładowaną meblami po brzegi stracił panowanie nad kierownicą. Jakbym był na kacu raczej nie zdążyłbym uciec. Partnerów? w takim razie to nie "Miłość", tylko miłość. Takie rzeczy wychodzą prędzej czy później, a ufa się dla własnego dobrostanu psychicznego. Ciągła podejrzliwość i pilnowanie się tylko spala niepotrzebnie energię.

@ Piotr1984 Co zostaje do końca życia? po rozdziewiczeniu swojej pani pozbierałeś skrzętnie resztki blonki i skrzepy ktwi i umieścileś w sloiczku zalanym formaliną? :D

Gość
Miss Z. => niektórzy zbierają uszy, oczy palce, czemu by nie błonę? Czlowiek musi mieć jakieś hobby :P

ale to piękny pomysł jest- pokazałabym dziecią jak tatuś mnie pocharatał:P

Gość
Hmm, wpierw musiałabyś wytłumaczyć co to za kluski, skąd się biorą, oraz technologię produkcji, wydobycia, przetwarzania i konserwacji :P W cholerę trudnych pytań. A normalnie mogłabyś się graniczyć do pszczółek i kwiatków :p

pszczółki i kwiatki są dla mięczaków- ja kocham ekstremalne wyzwania:P

Gość
Film z gang-bangiem? :P

po uzyskaniu odpowiedniego stopnia wtajemniczenia...

Gość
Zażądasz papierka poświadczającego ile razy i w jakich pozycjach, z podpisem chłopaka/dziewczyny? :P

i co miałabym sobie ten świstek oprawić i postawić obok słoiczka? znam lepsze materiały dekoracyjne:P

Gość
Rzeczony słoik? :D

do końca zostaje ból że żona puszczala się z innymi, jak w tym dowcipie