Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanka26

Ciaza/plodnosc odstawieniu tabletek????Pomozcie

Polecane posty

Gość Hanka26

Hej dziewczyny. Mam takie pytanko. Jak to bylo z Wasza plodnoscia po odstawieniu tabletek? Ja odstawilam jakies 2 mies temu i moj pierwszy normalny cylk trwal 29 dni. Po okresie raz kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia, ale poniewaz byl to 7 dzien cyklu myslalam ze nie ma szans na ciaze. Normalnie stosowalismy stosunek przerywany (wiem wiem ze to tez w 100% nie zabezpiecza) Teraz jest 15 dzien i mysle ze moze jednak moglam wtedy zajsc. Pojawila sie bolesnosc brodawek, bola mnie tez piersi, czego nie bylo w ostatnim cyklu. Czy ktorac z Was tak miala? Planowalismy zaczac starania 3 mies po odstawieniu... ale by byla teraz niespodzianka...Jak myslicie?

Gość odzwyczaiłaś sie od natury
odzwyczaiłaś sie od normalnych objawów jajeczkowania i nadchodzącej normalnej miesiączki i teraz każda bolesność piersi interpretujesz jako ciążę tak myślę ale powodzenia ci życzę w zachodzeniu 🖐️

tak jest po odstaweniu tabsow, totalnie rozregulowuje sie organizm, wiele kobiet ma okres a przy nastepmych sa problemy, z czym wiaza sie te objawy ciazy.nie panikuj poczekaj troche ...