Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan_seksu

Która najlepsza na żonę

Polecane posty

Gość Fan_seksu

Który z typów kobiety bardziej odpowiadałby wam na żonę (ale nie ze względu na seks) Kobieta doświadczona z przygodami i podbojami erotycznymi, czy może kobieta dziewica -taka szara myszka :)

Gość taka sobie edytusia
druga

Gość nom druga
taka przynajmniej nie zdradzi

Gość sratatatata
Jak to nie. :D Prędzej czy później ciekawość ją zeżre :P Należę do grupy pierwszej i przynajmniej w moim przypadku jest tak, że już się wyszalałam i już mnie skoki w boki nie bawią.

dziewica nie znaczy- szara myszka.Nie kazda jest puszczalską mimo,ze wygląda atrakcyjnie

Gość kobieta czterdziesci
sratatata Ja byłam dziewicą i jakoś nigdy mnie nie kusiło,więc nie opowiadaj głupot.Zarówno dziewica jak kobieta z jakąś tam przeszłością może być wierną żoną,to tylko kwiestia charakteru.

hahaha jakie uposledzenie po prostu..to ze ktos jest dziewica to znaczy ze jest szara myszka??jejku ale sie usmialam;) to dowalilas naprawde;D ja jestem dziewica, a jak sie kumple zdziwili jak im to powiedzialam, bo widzisz szara myszka to ja nie jestem hehe konc by sie usmial jakie tu teksty sa na kafeterii;D

kobieto czterdzieści, toś nie spotkała jeszcze faceta na którego widok same ci gacie spadną

Gość kobieta czterdziesci
Gacie to mi same spadają, ale na widok męża.:P :D

reguly nie ma, najlepsza taka która potrafi kochać i będzie dobrą matką.

Gość koko kola
Dlaczego odrazu popadać w skrajności? A gdzie miejsce dla kobiet pośrodku? Takich, które nie mialy wielu przygód ani podbojów... były z jednym lub dwoma mężczyznami, z którymi przebywały w długich związkach i robiły to z miłości...

Gość babay
pamietaj ze cicha woda brzegi rwie!

Gość e tam nie ma reguły
znam osobiscie 2 typy i kobiet i mezczyzn przypadek nr 1. ona i on pierwsi partnerzy dla siebie...2 lata po slubie ona robi skok w bok przypadek nr 2. puszczala sie przed slubem i po slubie tez Facet: przypadek nr 1. Puszczal sie przed slubem i po slubie tez mu sie zdarzalo przypadek nr 2. przed slubem sie nie puszczal, ale puscic sie dzien przed slubem i slub! potem rozwod:/ ewenemenci: Nie zdradzali i przed i po slubie..ale to niezle musieli kochac!

Gość lakosta99
podobno kobieta z dupą w gruszke jest najlepsza na żone