Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuczi

Jak wyglada wizyta u endokrynologa?

Polecane posty

Gość kuczi

Wybieram sie do endokrynologa a dokladniej ginekologa-endokrynologa bo mam strasznie nieregularne miesiaczki;/ wiecie jak wyglada taka wizyta? czy lekarz tylko rozmawia i daje skierowanie na badanie poziomu hormonow? czy moze tez bada ginekologicznie?;/ jak ktos byl to prosze o odpowiedz :)

ja byłam u samego endokrynologa, który zadawał różne pytania typu, czy jestem nerwowa, czy chudnę itd, i skierował na badania hormonów TSH i FT4 ale niestety to jest tylko endokrynolog więc więcej nie wiem

Gość smutna dzisiaj
Zapyta co Ci dolega,zada kilka pytań i zrobi badanie piersi i badanie ginekologiczne.Na początku tez mierzy cisnienie.

Gość janinaZkonina
jesli jestes dziewica to moze skonczyc sie tylko na rozmowie i skierowaniu na badanie poziomu hormonow+zrobienie usg przez powłoki brzuszne

Gość A JESLI wystepują nieregularne
miesiaczki, tzn.co 2 albo połtora miesiąca to znaczy jakichs hormonow mam za duzo czy moze za mało,,,,i jakich hormonow?

Gość kuczi
No ja np. mam okres co 2-3 miesiace! :| jestem dziewica, nie jestem nadmiernie owlosiona, bolesnych i bardzo obfitych miesiaczek tez nie mam, ale mam za to malutki biust i wyskakuja mi na twarzy i plecach sporadyczne krostki. Wydaje mi sie, ze mam jednak niedobor jakiegos hormonu...

Gość up_up