Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiakinsa

Czy ten sluz jest zbawieniem?

Polecane posty

Gość hiakinsa

Boję się ciąży. Klendarzowo jestem 4 dni przed miesiączką, ale miałam taka jedno sytuację, no nieważne.... z mojej pochwy wydziela się gesty bezbarwny śluz symbolizujący dni niepłodne. Czy wydzielanie takiego śluzu wyklucza ciąże? Prosze odpowiedzcie. Dziękuję z gory :*

Gość Zyje sie tylko raz
Hmmm... trochę za mało informacji o tym co robiłaś żebym ci odpowiedział tal/nie bo śluz może tez świadczyć o ciąży ale nie wiem nie chce cię straszyć podaj trochę więcej szczegółów...

Gość hiakinsa
Odbyłam z chłopakiem stosunek przerywany. Trwał krótko, partner nie doszedł i sporo mu jeszcze do tego brakowała. Śluzu było dużo bradzo się ciągnął,gesty. A teraz też coś ze mnie "wypływa" takie....kremowe ale nie wiem jak to określić, takie miękkie grudki nie jak śluz. Moczy bieliznę. Pomocy :(

Gość Zyje sie tylko raz
Hmmm... Moim zdaniem szansa ze wpadliście przez taki stosunek są dość małe... ;) choć niepokoi mnie ten służ... Dla pewności zrób sobie test ciążowy... A następnym razem lepiej sie zabezpieczajcie bo ta chwila przyjemność z partnerem są niczym z późniejszym strachem ;)

Gość hiakinsa
Poczekamy na okres...wszystko sie okarze...ale ta niepewność :(

Gość Zyje sie tylko raz
Jak już coś będziesz wiedziała to napisz ;) Trzymaj sie i i życzę ci żeby wszystko skończyło sie dobrze ;)

a mi sie wydaje ze nie wpadliscie. ten sluz moze oznaczac ze masz jakies zapalenie.

Gość zenuazenua
na 100% nie wpadliscie a ten sluz to grzybica niestety :) poszukaj topiku o grzybicy i lecz sie :)