Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabka --__

czy dla mężczyzn

Polecane posty

Gość żabka --__

ma znaczenie fryzura intymna kobiety??

Gość partyzant22
ma bardzo duze znaczenie

Gość żabka --__
czyli jak np. nie ma facet ochoty na seks ale zobaczy że np. mam fajną fryzurkę to zmieni zdanie??a gdyby nie fryzurka to by nie chciał??

Gość Odpowiem......
żabko już po dobranocce - idź spać

Gość partyzant22
Chodzi Ci o fryzurke intymną... tak ? Jesli tak.... to faceta podnieca paseczek.... lub nawet brak fryzurki, czyli ogolona ci.... niewiem zazwyczaj faceci lubia wlasnie tak.... duza, bujna fryzura wlasnie w tym miejscu .... nie jest atrakcyjna.... wrecz przeciwnie, odpychajaca.....

Gość żabka --__
dziękuję za jedną poważną odpowiedz.a dlaczego np.paseczek jest taki podniecający?? moja koleżanka sobie tam wydepilowała inicjały faceta i to go strasznie podkręciło. ale właściwie ciekawe czemu...

Gość mack
ma być czysto i pachnąco - to podstawa. Sama fryzurka nie jest taka ważna. Ja np. lubię zmiany, od zera, poprzez paseczki, do buszu (natural). i od nowa.

wydepilowala inicjaly NIE P.I.E.R.D.O.L. BZDUR!!!!!! Tylko pokaz pizzde !

Gość partyzant22
mozna fryzurke zrobic w rozny sposob.... niektorzy lubia paseczek, inni trojkacik, a znow inny golaska.... ale tak jak napisalem wczesniej, wiekszasc facetow nie lubi lasu..... sorki ale tak to jest i pisze to troszke w sposob zartobliwym....ale fakt jest taki faceci lubia fajne krotkie fryzurki.....

Gość żabka --__
ciekawsky może troche grzeczniej.zazdrościsz?? twoich inicjałów pewnie żadna nigdy nie wydepiluje

Gość mareeeeeeeeeeeeeeeeek
ciekawsky pewnie jeszcze nigdy pipki nie widział więc niech spada:p

faktycznie większość facetów chyba woli wygolone. Paseczek też ok:)

Gość d*_*b
mój mąż lubi wygoloną lub tak że troszke krótkich włosków jest jakby kwadracik

Gość żabka --__
a czemu np.Demi Moore jak miała kiedyś tam sesję z takim buszem to nikt wtedy nic nie mówił że to nie jest podniecające. p.s. ja jestem ogolona żeby nie było ;-)

Gość żabka --__
ale ja nie rozumiem co to za różnica.przecież nie lampicie się tam chyba aż tyle..mnie tam jest obojętne czy mój facet jest ogolony czy nie

może moda na busz wtedy była:) zresztą kiedyś to kobitki nawet nóg nie goliły wszystko się zmienia:) a ja tam gole nawet nie ze względu na męża a własna wygode:)

widok pipki podnieca facetów pozatym całując kobitke w te intymne miejsce lepiej pieścić ogolone nic czuć i wyciągać co chwilke jakiś włos z buzi:p

Ja lubie wygolona, ewentualnie z paseczkiem (sex!). A gdy sie ja piesci jezyczkiem to mozna sie jeszcze cialkiem pozachwycac i uczesniem ;-)

Gość żabka --__
db a mąż Ci tak wprost mówi-kochanie podoba mi sie taka i taka fryzurka??bo mój chłopak nie wyraża opinii na ten temat ani się nawet nie przygląda dlatego myślałam że jest to obojętne

Gość partyzant22
deni mooe..... tak pamietam ta fotke..... no wiesz.... calkiem inaczej to wyglada na zdjeciu niz w rzeczywistosci..... ale jesli chodzi o kobiety wieku 18 22 latka moze troszke wiecej...... i jesli nigdy sobie nie golily... :)....to moge powiedziec ze fryzurke maja bardzo miekka..... i taka dosc fajna w dotyku.....kazde golenie zwieksza twardosc wlosków.... wiec pozniej nie jest to dosc atrakcyjne zapuscic cos twardego......ale kazdy lubi cos innego.... wiec wybor jest wielki

ja i mąż rozmawiamy o wszystkich i jak pytałam czy woli jak się gole to powiedział że tak. A nawet kiedys sam zaproponował że chce to zrobić ale się bałam że mnie zatnie, dopiero jak byłam w ciązy i przez brzusio nie widzialam dołu to on mi pomógł:) i był delikatniejszy niz ja sama Zapytaj chłopaka wprost

Gość żabka --__
pytałam i on powiedział że mu naprawde obojętne że zawsze mu sie podoba.zresztą tak jak mówiłam on sie zbytnio nie przygląda bo jest zawsze zajęty czymś innym.dlatego mnie dziwią odpowiedzi że to ma takie wielkie znaczenie

Jak mu obojętne to zapuść czuprynke :D

no to skoro mu to obojetne to nos taka fryzure jak tobie jest wygodniej:)

Gość kaczątko
nie napewno nic nie będę zapuszczać...ale chciałabym żeby się tak rzucił na mnie i nie mógł wytrzymać z podniecenia i myślałam że może za pomocą jakiejś sexy fryzurki uda się to osiągnąć.ale rzeczywiście nie ma to sensu skoro mu obojętne.muszę coś innego wymyślić