Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniesia878787

Mój Ukochany to zakłamana zdradliwa świnia?jak mam z tym zyc?

Polecane posty

Gość Agniesia878787

witajcie Mam taki problem z moim ukochanym.W przeszłosci mnie zdradzał upokarzal nawet bił,Od kiku miesięcy odkoąd mieszkamy razem było Ok,ale ostanio znów sie zaczyna cos dziać,Kupił sobie teelfon an abonament,który non stop chowa ,pisze po kryjomu,i nawet nie chce mi go pokazać>wiem co to oznacza.Na domiar złego ma tez drugi który normalnie sobie leży.A tamten cały zcas ma przy tyłku.Ostatnio jakis zadowolony wrócił,niby był egzamin sobie z prawka załatwic,ale włąsnie od tego czasu wąłsnie dzieją sie te przykre rzeczy z telefonem. Co ja mam robić.Dzien w dzień płacze a ten skurwial jeszce sie na to paotrzy i śmieje.Nienawidze go z całych sił ale odejsc nie moge bo zbyt bardzo skurwiela Kocham.dodam tylkoz e on przez 5 lat jakies bajeczki wymyslał ze go zdradzam tylko po to aby on mógł sobie isć na jkaś imprezke albo dupnąc sie z jakas kurwa>A on był moim pierwszym i jedynym.Nikogo inengo nie miałam i nie chce miec.Nie wyobrazam soebie tego ze mogłabym z kim innym sie przespać

Gość hmmm ............
No cóż .... Lepiej nie będzie ... :O I wcale się nie dziwię, że jest jak jest ... Skoro Ty siebie nie szanujesz, to nijak nie możesz tego wymagać od niego ... :O

Gość warbudka
dziewczyno uciekaj ten facet nie ma do ciebie szacunku robi z tobą co chce to idiota śmiec zostaw go bo sobie życie zmarnujesz narobi ci dzieci i bedzie wszystko na twojej głowie uciekaj jeszcze masz czas wydaje ci sie że go kochasz jak można kochać kogoś kto tak się zachowuje on cię zdradza zostaw go i to szybko

Gość Agniesia878787
juz mamy jedno a 4 ciaze musiałam przez tego huja usunąc:(

Gość hmmm ............
Mało tego "zostaw" ... Walcz o siebie, bo najwyraźniej masz problemy ze sobą ... Nikt z własnym poczuciem wartości by nie doprowadził do tego ... Musisz popracować nad tym, inaczej wcześniej lub później znajdziesz podobnego .... :O

Gość Agniesia878787
tylko fakt faktemc zasem cierpie,tylko ze jak go nie ma to dostej depresji ejst mi nie dobrze i mam ochote się zabić:(nie wiem co mam robic:(

Gość WARBUDKA
UCIEKAJ

Gość Agniesia878787
najlpeij by było jakby poprostu umarł.

Gość warbudka
ale ty naprawde powinnaś odejść

Gość prowkacja123
ludzie to prowokacja takich głupich kobiet nie ma

Gość Agniesia878787
sama ejstes głupia.I sie odpieprz ode mnie.Nie potzrbuje twich durnych komentarzy. Dziewczyny jak odejde to nawet tygodnia nie przezyje.Tak skurwiela Kocham!!!!!

Gość kilimana24
Kochana uciekaj mowie Ci , mialam to samo z tym,ze tamten uderzyl mnie w sumie 2 razy i za 2 razem definitywnie skonczylam,choc bylo strasznie ciezko. placz, tesknota itd, ale dałam rade bylam z nim 3 lata tez byl pierwszym i jedynymlale poradzilam sobie, nie marnuj życia ,bo nie warto , on sie nie zmieni buziaczku trzymaj sie

Gość i to jest ktoś
"ukochany" jak piszesz..... hm......... Masz coś nie tak z głową?

Gość ofe rma
jak się kocha to się wybacza. nie wiem czy to jest prawdziwa miłość skoro ty go obrzucasz takimi wyzwiskami.

Gość malaamiki
Pomysl o dziecku moze? Bedac z tym facetem jestes wciaz zestresowana, pelna frustracji, napiecia Myslisz, ze to sprawia, ze Twoje dziecko dobrze sie rozwija emocjonalnie? Myslisz, ze to na nie negatywnie nie wplywa? Jestes egoistka. Ja bym myslala o dziecku. Odeszlabym od drania i ukladala sobie zycie tak, zeby byc radosna, spelniona matka. Bo taka matka da szczescie swojemu dziecku. A znerwicowana, zestresowana.

Gość Agniesia878787
sam BASZ SAMA JESTES PROWOKACJą. dZIEWCZYNY DZIEKUJE ZA WSPRACIE,ALE TO NAPARWED TRUDNO,NIE WIEM CZY KTóRA KOLWIEK PRZEZYWAłA TO CO JA,Z JEDNEJ STRONY NIENAWIDZI SIE Z DRUGIEJ KOCHA.

Gość prawie zawsze milosc laczy
sie z nienawiscia! niby takie skrajne uczucia a tak sobie bliskie