Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmiana

Po co zmieniac rozmiar biustu????

Polecane posty

Gość zmiana

jestem kobieta i najbardziej czego sie boje to to, ze mialabym miec cos wstrzykniete w piersi, jakies cialo obce , kwas feeeee. mam 25 lat i czuje sie dobrze z moimi - a moze nie powinnam??? ogladam czasami zdjecia kobiet ktore zrobily sobie operacje i moj biust wiele nierozni sie od ich sprzed operacji. Nosze rozmiar C75. Nie chce go zmieniac ale moze za pare lat moj biust zacznie "wisiec" ???? dlaczego kobiety decyduja sie na te zabiegi??? Czy wyglad biustu niezalezy od dobrego usztywnienia stanika??? zauwazylam ze odkad zamienilam staniki sportowe na te z dolnymi poduszeczkami to biust podniosl sie - zaokraglil u gory i to oczywiscie widac po zdjeciu stanika! czy wiec zamias operacji nie lepiej nosic odpowiedni stanik??? Kobietki - w czym sie myle??? zapraszam do dyskusji. Czy sa tu dziewczyny zadowolone ze swojego biustu???

Gość zalatana marchewka
oczywiscie dobrze dopasowany stanik to podstawa...wazne tez jest by przy wiekszych biustach zwlaszcza troche cwiczyc by biust nie opadl zbytnio...co mi sie wydaje byc nieuchronne..oraz stosowac kremy ...a co do zmiany rozmiaru ja mam 80 D i wolalabym miec mniejszy bo z tym sie niewygodnie biega ..i trudno znalezc odpowiednia bluzke ...ale szczerze nie poddalabym sie zadnej operacji ale jesli komus naprawde przeszkadza duzy rozmiar badz maly i chce to zmienic to powinien...po co ma sie meczyc :)

Gość blackcat
75C? Ja marze o takim rozmiarze :o mam 70 B i od kiedy skonczyłam okres dojrzewania myslę jak tu sfinansowac powiekszanie piersi - to mój najwiekszy kompleks... A powiekszanie 75 C to lekka przesada :o

A ja mam 75 A (wg rozmiaru stanik, bo pod piersiami mam 70 cm) i to małe A... Większość staników jest na mnie za duża inie mówiąc o kostiumach bikini w których śmiesznie wyglądam jak dziewczynka z podstawówki. Chciałabym mieć C :-) i gdybym tylko miała kase to zdecydowałabym się na powiększanie, aby dodać sobie pewności siebie i żebym w końcu ładnie wyglądała (jak kobieta) w kostiumie kąpielowym.

Gość zmiana
ale male piersi sa bardzo sliczne!!! swego czasu moja idolka byla Calista Flockhart (ally mcbeal). Wydaje mi się że najważniejsze jest zeby calościowo dbać o wyglad ciałka - znaczy skóra żeby byla jedrna. W kazdym badz razie majac male piersi mozna zakladac te przefantastyczne bluzki z dekoltem do samego pasa!!! i niemartwic sie ze cos nagle z boku wyskoczy i bedzie oblesnie calosc wygladala...

Gość są śliczne jak sterczą
a moje są małe ale rozklapciałe i chodzenie bez stanika odpada. Noszę 65B, na dodatek jedna mniejsza, druga większa. Pozostają mi staniki z gąbkami. A co najgorsze tyłek i uda choć mam szczupłe wydają się strasznie wielkie w stosunku do małych cycków i wąskich pleców.