Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju....

Nowy temat-tym razem zainspirowany tematem Brzydala28

Polecane posty

Gość Ju......
Nefcia:D:D:D Co to znaczy "teoretycznie"? Dobrze chyba, że nie wysłały się posty, które wysłać wcześniej próbowałam, np. na temat "co robi Nefcia, kiedy wypije piwko":P:P:P Czyżby zasilili Ci konto wreszcie? :)

Nie:P Pozyczylam kase bo bym umarla zgłodu razem z kotami:P Teoretycznie.. poniewaz zastanawailam sie nad pewnymi sprawami. Nad sensem bywania na kafe, nad tym co robic, nad tymze chicalabym znlaźć portatl prowadzacy do śwaita gdzie istnieje magia i smoki.. żejeszczekiedys chcialabym znowu pojechac do Prowansji.. i znowu byc w małej slicznej knajpce na Arubie.. I ze wszystko bym dała żeby być tam gdzie jest moje serce. Ot, uzalanie sie poniedziałkowe..

Gość Ju......
Nefcia I jakie wnioski z tych Twoich przemyśleń? No i co stoi na przeszkodzie do spełnienia marzeń? Ale z kafe odejść Ci zabraniam. Kategorycznie. Bo Ci skrzynkę będę zapychać (nie wierzysz - sprawdź).:P:P:P

Gość Młody Werter
A ja się dzisiaj nie będę użalał :P.

Gość Ju......
Cześć, Młodzieńcze.🖐️:D No i masz rację. :) Czyżby się coś miłego wydarzyło dzisiaj? Chociaż Tobie?:P Chwal się!:classic_cool:

Gość Młody Werter
Nic się nie wydarzyło, ale jakoś nie mam nastroju do marudzenia :). Zawiodłem was :o ;).

Gość Ju......
Noo, zawiodłeś, owszem. Masz cierpieć!!!!!😠 Jak na Młodego Wertera przystało. :D :classic_cool: Ale racja, nie ma co narzekać. Gdyby to cokolwiek zmieniało... Nie? ;)

Generalnie brak kasy:D I nie ma na Ziemi portalu do śwaita magii i smoków:O a szkoda.. Ogladam zajawki z Cannes i mi troche zal ze nie ma mnie tam. Lubiłam być na festiwalu, nie ukrywam. Tam jest slicznie i ekscytujaco.. Atmosfera jest nieprawdopodobna.. No i to jedzenie:D:D:D Młody Werter ja tam nie załuje.. im masz lepszy humor tym dobrze:P to ja dzisiaj smuce:P Zaraz zajrze na poczte:)

Gość Młody Werter
"Noo, zawiodłeś, owszem. Masz cierpieć!!!!! Jak na Młodego Wertera przystało. " Nic nie bój, jutro na pewno znów pocierpię :o.

Gość Ju......
Nefry Ale ja jeszcze nie pisałam! To było ostrzeżenie - że zacznę, jeśli znikniesz z kafe. Ja nie wyobrażam sobie tegop portalu bez Ciebie. Teraz już nie. Ale jeśli CIę to męczy... Wspomnij tylko, że innych cieszy i to bardzo.🌻 Heh, Ty to masz dobrze. Zazdroszczę. :) Chociaż pewnie lepiej nie znać niż tęsknić... Albo i nie. Dziś mam mózg zlasowany. W sumie to już od dłuższego czasu.:o Jeszcze pozwiedzasz. Dużo lat przed Tobą jeszcze. :)

Gość Ju......
Lepiej sobie pójdę już z topiku Reto, bo mnie w kaftan niedługo wsadzą.:o Werterze dość młody, trzymam za słowo.:) Dobrze, że mnie jutro na kefe nie będzie. Pojutrze zresztą też i przez kolejne dni... może uda się na dłużej? Chciałabym...

Gość Ju......
Samiczko Kup sobie złotą torebkę zamiast.:classic_cool: Albo czerwoną.:D

Gość Młody Werter
"Werterze dość młody, trzymam za słowo. " No wiesz co, "dość młody", phi

Gość Ju......
Cześć, Piątka. Odpisałam Ci na @. Niestety, rozczarować Cię muszę.

Gość Ju......
Ja nie zmieniam.😠 Ale będę musiała z pewnych względów w najbliższym czasie. Myślę nad nowym... Morzeće mi pomudz:classic_cool:

Gość Ju......
Cześć, Piątka, po raz kolejny🖐️ Sumienie, również witam NIe przyznam sie jednak do nowego nicka - ciekawe, czy mnie rozpoznacie:P:P:P