Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uoiijiju

Zmywarka do naczyń i sąsiadka

Polecane posty

Gość Uoiijiju

Mam sąsiadkę która zbiera brudne naczynia przez cały tydzień i dopiero wrzuca je do zmywarki aby było taniej. Jak byłam u niej to syf z kuchni mnie dosłownie odrzucał. Wy tez tak robita?

Gość ja myję co najmniej
raz dziennie często dwa razy - rodzina 3 osobowa

Gość a to nie moze
ich chowac do zmywarki ? Wtedy ich nie widac.

Gość ja myję co najmniej
tak się zastanawiam, zbieranie brudnych garów przez tydzień = duży smród + brak czystych garów :P

Gość a to nie moze
a to tydzien jest !! ja przyczytalam dzien ... nie no tydzien to porazka jakas !! To w czym ona gotuje ? No chyba ze takie gotowe dania do mikrofali kupuje, to to sie wyrzuca razem z talerzem ;)

Gość bulwersacja...lk
nie rozumiem co was tak zadziwia. ja tez włączam zmywarkę raz na tydzień, czasem częściej. Mieszkam sama, a brudne naczynia wkładam do zmywarki i mam czyściutko w kuchni. mam włączać całą zmywarkę z jednym kubkiem i talerzykiem???? nawet jakbym spała na kasie, to bym tak nie robiła

Gość ja myję co najmniej
jak mieszkasz sama i zużywasz na dobę jeden kubek i jeden talerzyk, to po kiego ci wogóle zmywarka???

Na tydzień ? Ja nawet kiedy mieszkam sama to spokojnie mogłabym 2 razy dziennie zmywarkę włączać :D Ale to już przesada. Raz dziennie muszę na pewno. Poza tym wkładanie do zmywarki po tygodniu talerzy z zaschniętymi resztami jedzenia ? :O Fuj i niepraktyczne.

Gość bulwersacja..lk
a zmywarkę dostałąm w prezencie... jako gratis do nowej kuchni :-) ;-) więc nie będę grymasić :-) jak talerz jest bardzo brudny to resztki lekko spłukuję i wkładam do zmywarki i nic nie śmierdzi, ani nic :-) a i czas mam dla siebie i rączki ładniejsze :-)