Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myku myk

ROLLETIC sposób na cellulit?

Polecane posty

Sorry ze na kilku forach zalozylam ten temat ale wydaje sie byc ciekawy i byc może wielu z wam pomoże. A wiec: Chciałabym sie wybrac na taki zabieg, podobno super masuje i sa bardzo zadowalające efekty... Nie wiecie może ile razy trzeba iść na taki zabieg by mieć piękną skórke i troszke schudnąć? I jak często? dwa razy w tygodniu? A czy po jakims czasie znowu powraca cellulit? jak to jest? Trzeba co jakiś czas korzystac z rolletica? jak czesto? Ogólnie piszcie wsyztsko co na ten temat wiecie, wasze opinie, rady

Moim zdaniem rolletic super dziala. Ale oczywiscie trzeba korzystac z niego regularnie minimum 2 razy w tygodniu. Skora staje sie sprezysta i jedrna, chociaz przyznam na poczatku nie bardzo wierzylam w skutecznosc tego drewnianego urzadzenia. A cellulit... nie wiem czy znika, ale napewno staje sie mniej widoczny. Przynajmniej u mnie. Chodze na rolletic 2 x w tygodniu od 2 miesiecy i POLECAM!

Dodam jeszcze ze znajoma mojej mamy schudla 7 kg pijac czerwona herbate i chodzac na rolletic. Ja schudlam 2 kg mimo ze jestem szczupla i mam gladziutka skore :) A co najwazniejsze lepiej sie czuje! Dziala podobnie jak fitness, tylko nie jest tak meczacy ;)

Gość A ja mam 25
Hmmm... Pierwsze słyszę... Napiszecie coś więcej?? Gdzie można wykonać?? Ile kosztuje zabieg?? Jak długo trzeba to robić, żeby był efekt??

Gość hjfgfj
ile kosztuje?????????

W klubach fitness, oczywiscie nie wszystkich. ! zabieg w Krakowie kosztuje ok. 20 zl. Oczywiscie mozna kupic karnet i wtedy wychodzi taniej.