Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzony juz nia chybaaaa

jestesmy 2 lata razem ona przestala mnie juz fascynowac jest mi z nia nudn

Polecane posty

u mnie jest to dziwne bo do siebie przychodzimy odwiedzamy sie ale to zazwyczaj jest tak ze jak ja do nie jprzyjde posiedzimy pogadamy seks lezenie w lozku i do domu ide a czasem nawet bez seksu wtedy dopiero jest nudno

Gość nie masz pomyslu na życie
chlopie to nie wina dziewczyny z każdą wcześniej czy pozniej ci sie znudzi bo sam jesteś nudny bezbarwny i leniwy

Gość takasiaka222
A ile macie lat?

jakiego pomyslu na zycie? zarabiam pracuje ja mam 26 ona 23

Gość Luckym
To zróbcie od czasu do czasu coś innego niż przychodzenie do siebie i bzykanie. Brak Ci wyobraźni?

ale ona jest zadowolona jak to robimy z reszta ona sama chce siedziec w domu to ona jest leniwa

Gość nie masz pomyslu na życie
"zarabiam pracuje" to wszystko co w życiu robisz??? żalosne

Gość no dobre dobre
ej no facet z ciebie czy mameja rusz dupe i zaproponuj coś zabierz ja gdzieś zaproponuj inną forme spedzania czasu w końcu facet jest sterem w zwiazku nie ??? życie czegoś od nas wymaga :)

to ty jestes zalosna a co mam robic innego ?

Nic dziwnego - łózko, seks, leżenie i oglądanie ścian - to musi być nudne i może przerodzić się w coś na kształt braku fascynacji. Gdzie dwoje nie robi nic innego poza tym co robi :D Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wyjść z inicjatywą i zrobić np.wspólny szpagat ;) Wiem, zabrzmiało dziwnie, ale jednak kolejny wysiłek ku polepszeniu właściwych relacji z partnerką :D A swoją drogą, jeśli nudny trafi na nudną, niech nie spodziewa się cudów. Takie to tylko w Erze 🖐️

czasami to ona mnie denerwuje bo jak ja sie rozłożę w domu w fotelu i np ogladam mecz czy gram na komputerze to ona wtedy przyjdzie uwali mi sie na lozko i zaczyna przysypiac

Gość Amelllliaaaa
O dzisis ale ty faktycznie lewy jesteś Mój facet zawsze sam myśli jak zorganizować nam czas w weekend, ma pomysly, stara sie żeby bylo fajnie. Jak ma pustke w glowie to pyta --- a co moje skarby chcialyby robić w sobote hmmm ??? i wtedy ja daje propozycje. Nie bylabym z takim leniwym kimś jak ty, bleee

Nooo.... jesli to nie jest prowokacja( a mam nadzieje , ze jest :p ) to jestes załosnym dupkiem:P :D I ciekawi mnie, czy ONA też założyła podobny topik...;)

to jak juz do ciebie przylazi i poleguje to powiedz jej zeby chociaz mieszkanie posprzatala gary pomyła jak sie czyms zajmie to nie bedzie czasu na nude

Gość gdzie to sie uchowalo
nudny jestes

Gość nas to jakos nie nudzi
Jasne, ze czasem warto wyjsc gdzies razem, ale akurat ja z moim facetem wieczory typu rozmowy-seks-lezenie nago w lozu, gadanie i mizianie, wspominamy dobrze i zwykle z żalem konczymy, by pozniej kontynuować rozmowe przez telefon ;) Dlatego nie sadze zeby znalezienie jakichs wspolnych zainteresowan moglo uratowac sytuacje - bo fajnie, jesli one są, jednak kiedy dwoje ludzi się ze sobą nudzi i musi "robić coś" żeby nie byc skazanym na swoja obecnosc, to nie bardzo widze sens takiego związku. Całego życia nie przechodzicie do kina, na rowerach, grając w bilard czy sklejając modele samolotów ;)Jeśli nudzi cie partnerka, nie znajdujesz przyjemnosci po prostu w przebywaniu z nią, to zwiazek jest raczej bez przyszlosci.

Gość moja opinia....***
nudny to ty jestes koles, ze nie potrafisz dziewczynie zaproponowac nic lepszego oprocz siedzenia w domu, lozku i sexu. pewnie ta dziewczyna tez juz toba dawno sie znudzila. dla mnie ejstes beznadziejnie nudny, taka prawda.