Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chwalmy sie

CHWALMY SIE SWOIMI BRZUSZKAMI

Polecane posty

Gość ooomatkooo
jakie jesteście pojeeebane :o jeszcze bikini załóżcie i hasajcie po mieście żeby wszyscy widzieli wasze paskudne brzuszyska

Gość sweethoney21
niestety się nie da:( cóż nie pochwale się:(

Gość sweethoney21
pfffff Ty za to jesteś cała paskudna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ooomatkooo
:D taaakkk:D dlatego to piszę no i garbata na domiar złego:D

Gość ooomatkooo
no ale jak ja byłam w ciąży (lata dziwiędziesiąte) to nie było takich głupich trendów, żeby ciężarny ( nieapetyczny, brzydki) brzuch wywalać w obcisłych ubraniach:; nosiło się ogrodniczki (luźne) i każdy to widział:o a teraz każda ciężarna nosi ten bęben jak kangurzyca:o różnimy się od zwierząt poczuciem estetyki...chyba:o

Gość Chwalmy sie
no tyko nie wszytskie wywalaja brzuch njak kangurzyca, a to jak ja na zdjeciu jestem ubrana to po domowemu a nie...

Gość sweethoney21
Przepraszam Cię bardzo-NIE KAżDA! ja nie jestem za wystawianiem brzuchola całą ciąże chodziłam w luźnych bluzach !!!a zdjęcie, zdjęciem pamiątka po prostu:)

Gość Chwalmy sie
sweethoney21 - no wlasnie dokladnie:)

Gość moge sie przylaczyc
ładny brzusiu:) aurorko jak sie nie myle to mlosa jestes:)

Gość ooomatkooo
aweethoney >>> ok:) super laska jesteś...tak trzymaj:) w końcu ciąża to nie choroba i punkt zwrotny- a widok ciężarówki to żadne cudo :D to jest zwykłość fozjologiczna-tylko z tej zwykłości narodzi się cuuud-gratulacje i pomyślnego porodu oraz wychowania:)🖐️

Gość no chowajcie już te
brzuszyska paskudne małolaty:D

Gość Chwalmy sie
no mloda mloda 20 lat mam:) napisalam juz wczesniej :)

Gość moge sie przylaczyc
to nie doczytalam:) gratuluje a wiesz juz jaka plec?wybralas imionka?

Gość Chwalmy sie
wiem dziewczynka:) i wybralismy imie Michalinka:)

Gość moge sie przylaczyc
sliczne imie strasznie mi sie podoba orginalne :)a ktory to juz miesiac?

Gość Chwalmy sie
19-20 tydzien:)

Gość Chwalmy sie
a co do imienia to tez Julia i Wiktoria mi sie podobaja ale juz za duzo tych imion a Misia jest sliczne i oryginalne wlasnie:)

Gość moge sie przylaczyc
masz racje julek jest od groma Michalinka ladne a mi sie odobiscie ejszce podoba Nadia:)

Gość moge sie przylaczyc
jednym sie podoba innym nie kwesta gustu:p

Gość Chwalmy sie
Nadia tez bardzo ladne:) ale u mnie juz zdecydowane ze w brzuszku siedzi Misia:)

Gość moge sie przylaczyc
i nastala cisza.... :P

Gość moge sie przylaczyc
przepraszam ze zapytam to byla nieplanowana ciaza?jesli tak to jak rodzice zareagowali jak przedewszystkim przyszly tatusd p[odszedl do spprawy?

Gość Chwalmy sie
tzn to bylo tak ze ja juz chcialam od pewnego czasu bo zareczeni jestesmy od sylwestra no i on jakos tak nie chcialm planowac ipowiedzial ze jakbedzie wpadka to bedzie:) no i tak sie tez stalo:P ja jak sie dowiedzialam to bylam w siodmym niebie a on chyba sie jeszcze bardziej cieszyl niz ja :P Popłakał sie z radości zaraz do swojej mamy zadzwonił:P Ona sie ucieszyla bo on ma 25lat i juz cos nam wspominała o wnuku od najmłodszego dziecka czyli niego:P No i potem ja powiedzialam mojej mamie i ona tez zareagowala normalnie :) my juzjestesmy 3,5 roku razem planujemy slub os stycznia takze to ze dzidzia w drodze to wszyscy byli na to przygotowani i nie było żadnych problemów:)

Gość moge sie przylaczyc
to fajnie ze wszystcy dobrze zareagowali nie ma to jak wsparcie najblizszych:)

Gość Chwalmy sie
dokladnie:) no i slub mamy wyznaczony na 25grudnia i razem ze slubem beda chrzciny takze suuper sie zgralo:)

Gość moge sie przylaczyc
i przy okazji mniejszy wydatek:) a ze tak spytam mieszkacie sami czy u rodzicow? nie jest wam ciezko jesli chodzi o pieniazki?ja chyba najbardziej bym sie bala ze w kwesti finansowej bysmy sobie nie poradzili...

Gość Chwalmy sie
nie jest zle:) mieszkamy sami bo w anglii ja na weekendy latam do szkoly do PL bo mam studium policealne ,ale juz koncze bo to roczne:) a na studia nie chcialam isc:) no i tak to u nas jest :) no i pieniażki mamy odłożone na ślub:) i na czarna godzine takze:P

no i widzisz ..:o chcialas sie pochwalic brzuchem a wyszlo na to, ze jestes glupia, gruba, wpadlas, w dodatku bez przyszlosci i szkoly :o a chlopak pewnie i tak cie zostawi :o ale jakby nie bylo to nikt tu nie jest zazdrosny ;) :D hehe Scenariusz masz juz napisany..wszystko ci "kochane estetyczki" napisaly :p hm.. wszystkie pewnie siedzialy cala ciaze w domu.. bo to wstyd tak sie pokazac i jeszcze mozna kogos urazic swoim "odrazajacym stanem" ......... zalosne.. a swoja droga to brzusiu ladny ;) a jak mloda i zgrabna dziewczyna to brzuszek dodaje tylko uroku ;) Ja jestem obecnie w 39tc, za 4 dni mam cesarke :) , mam 22lata, meza (ktory pewnie wg niektorych i tak mnie zostawi :p) , bylismy zareczeni juz dlugo przed zajsciem w ciaze, dzidziusia planowalismy, bedziemy miec synka:)! Duzo szczescia w ciazy a jakbys miala pytania lub jakies watpliwosci to mozesz zawsze zajrzec do czerwcowek ;)

Gość kazdy jest kowalem wlasnego
czym ty sie chwalisz,nieuku ? dzieciaka kazdy debil potrafi zrobic.Smiesza mnie takie siksy brzuchate