Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko oszołomiona

test dwie kreski rano

Polecane posty

Gość lekko oszołomiona

dziewczyny, mam pytanie zadałam to już na Forum o anykoncepcji, ale chcę ponowić bo dla mnie to jakieś dziwne... jak to sie dzieję, że po zrobieniu testu mimo, że na początku wyszło, że nie jestem, jakimś czasie wyszły dwie kreski?przecież do tego potrzebny jest odpowiedni hormon, bardzo proszę o jakieś informację, z góry dziękuję za odpowiedzi. Kobietki proszę o jakieś info!!!bo zaraz wyjdę z siebie....przepraszam, jeżeli zasmiecam forum.

Gość aosdjnfods
do tego potrzebny jest hormon tzw.hacg chyba...a wynik testu odczytuje sie po 3-5 min.

Gość lekko oszołomiona
chodzi mi, o to ze wyszło po paru godzinach.

Gość aosdjnfods
hcg...miało być...Ja test zrobiłam w przed dzien spodziewanego okresy...po 5 min.wyszła ledwo widoczna kreska,a już 5 dni po spodziewanym okresie wyszły dwie grube krechy na ktore nie trzeba było czekać nawet 1 minuty...to zależy od wysokości hormony ciążawego hcg

Gość lekko oszołomiona
w tym sęk, że po 5 minutach nie było nic, ale po pary godzinach 2 ....hmmm tak sie pytam bo mnie to zastanawia .

Gość aosdjnfods
to zaszły w nim jakies interakcje chemiczne pod wplywem moczu i pewnie dlatego,ale na instrukcjach pisze,że wynik odczytywany w późniejszym czasie niż 5 min.jest nieważny

Gość lekko oszołomiona
w tym sęk ,że mam nieregularne i to jest jaki 50 dzień, piersi mnie bolą jak na okres, zawsze tak jest, ale ta druga kreska...

zrób test z krwi i będzie wszystko jasne. Ale logicznie rzecz ujmując powinien liczyć się wynik po tych kilku minutach. powiem szczerze że pierwsze słyszę o takim zjawisku.

Gość fanak anka
kiedsy czytałam ze kreseczki wychodza od razu jak jestes w ciazy., o nie zwraca sie uwagi na to co wychodzi po kilku godzinach

Gość
tach w ulotce pisze ze wyna tesnik nalezy odczytac po 3 minutach lub 5 inaczej pozniej z uplywem czasu moga sie pojawic na nim 2 keski, najlepiej zrob test za tydzien wtedy bedzie pewny na 100% albo idz do lekarza

Gość lekko oszołomiona
tak wiem czytałam instrukcje , tak mnie to zaciekawiło dlaczego po pary godzinach 2, ojej jutro zrobie jeszcze jeden rano.

Gość lekko oszołomiona
bardzo dziękuje za odpowiedzi.

Gość lekko oszołomiona
wiem wiem, ale jestem w szoku. i chyba cała noc nie będę spała...

Gość ja mam problem z zaznaczaniem-
po co lookałas na test po kilku godzinach a nie wyrzuciłas go do kosza?