Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanko pomóżcie

Pytanko pomóżcie

Polecane posty

Gość Pytanko pomóżcie

Dziś kochałam sie z moim chłopakiem.. troszkę nas poniosło i wsadził parę razy bez prezerwatywy... ;( Nie wiem czy coś może być Dodam że dzisiaj mam jeszcze ostatni dzień okresu i wsadziłam globulkę Pantentex oval tylko ona raczej sie nie rozpuściła tak jak powinna... ;( CZy będzie bobo??

Gość Pytanko pomóżcie
Czy ktoś wie??

Gość minimalna szansa zawsze jest
globulki super skuteczne nie sa (moja kolezanka w wieku 16 lat dzieki nim za 2 mce rodzi) ostatni dzien okresu tez bezpieczny nie jest, ja wzielabym postinor

Gość ona taka se ja
a spuścił się w Tobie ?? jesli nie to jest male prawdopodobienstwo ze cos z tego bedzie ... :-p

Gość Pytanko pomóżcie
A twoja koleżanka stosowała tylko je? Bo ja zawsze z chłopakiem stosuje jeszcze prezerwatywy ale dzisiaj jakoś tak wyszło.. Mogę powiedzieć że wszedł we mnie z dwa razy.. Potem założyliśmy prezerwatywę.. Tylko ja nie mam możliwości zdobycia Postinoru ;(

Gość Pytanko pomóżcie
ona taka se ja No właśnie nie spóścił,wszedł tylko z dwa razy i nic nie było... Jak by coś to była ta globulka ale nie wiem sama ;(

nie no, ona wlasnie wpadla bo stosowala same ;) wiesz, ze cos z tego bedzie to bardzo mala szansa, ale do zaplodnienia wystarczy jeden plemnik, wiec ja bym sie troche i tak stresowala...

pewnie ta globulka zamordowala te kilka plemnikow ;) a na przyszlosc nie wolisz tabletek brac? ja kiedys tez uzywalam prezerwatyw plus krem teraz biore tabletki i jest duzo wygodniej

Gość Pytanko pomóżcie
No właśnie ja się stresuje chłopak tak samo tylko teraz to już po ptakach mogliśmy myśleć wcześniej no ale tak już jest ;/ Nie wiem czytałam na tej stronie Pantexa że jest skuteczny 5:7 noi jeszcze dobrze że nie skończył we mnie ale strach jest :(

Gość kasiuuula
to lec do swojej gin i popros o pomena:) do 72h po dziala podobno... a jak nie beda Cie chcieli wposcic do gina bez kolejki to powiedz prawde i juz;) albo na pogotowie bo jutro niedzila...

Gość Pytanko pomóżcie
Myślałam ale wiesz nie każdy tabletki toleruje jak narazie tak jak jest nam wygodnie może później pomyśle o tabletkach

Gość ona taka se ja
Nie boj sie :* wszystko bedzie dobrze zobaczysz..nie ma czym sie strewsowac jesli brzydko to nazwalamno ale coz "nie spuscil sie" ... nie strestuj sie aj ak to nic nie pomoze to zawszem ozesz zrobic test ciazowy za jakies 5 dni :-) :-* będzie dobrze!! Nie takie rzeczy się robilo ;-))

ja jednych tabletek nie tolerowalam ale dostalam inne i jest ok :) postaraj sie nie stresowac, musialabys miec strasznego pecha ;)

Gość z tym nie spuszczaniem
sie nie przesadzajcie, bo jak ktos napisal wystarczy jeden plemnik... ja wlasnie tak zaszlam w ciaze...

Gość kasiuuula
no ja chyba bym sie zachlastala ze stresu... od razu byl leciala po recepte na pomena........

Gość Pytanko pomóżcie
kasiuuula trochę mnie wystraszyłaś ;( Nie nawet nie ma możliwości z żadnym postinorem czy z czymś ;( Chciałam sie tylko upewnić czy jest jakaś możliwość zajścia?? ona taka se ja Dzięki za otuchę ;* Ale dalej mam lekkiego stracha ;( Jak tak sie zastanawiam myślę sobie ze nie możliwe tym bardziej że te globulki były więc jakieś tam zabezpieczenie było tylko martwię się o ten płyn co wypływa nawet przed stosunkiem... A chłopak trochę się podniecił chociaż wytrysku nie było ale jak tylko założył prezerwatywę wszedł we mnie raz i wytrysk miał odrazu... ;)

Gość Pytanko pomóżcie
Tak jak ktoś napisał ok wystarczy jeden plemnik ale była ta globulka i wszedł tylko 2 razy nie więcej już sama nie wiem

Gość kasiuuula
a czemu nie ma mozliwosci z jakimis tabsami "po"?

a co za roznica ile razy, u mnie wszedl tylko raz i mam poltora roczna coreczke...

Gość wszedł raz i odrazu
wytrysk miał czy coś tam że dzieciaka masz? Chyba boginią płodności jesteś jak chcesz pogrązyc dziewczyne to ci sie uda Ale chyba powiedziaął że te globulki miała ja stosuje je z chloapakiem juz 2 lata i dziecka nie mamy

Gość Pytanko pomóżcie
Mam 17 lat i nawet do gina nie chodzę ;(

nie, nie mial wytrysku, ja nie mialam globulki wiec to roznica, lekarz mowil ze nie jestem jedyna, pisze co mnie spotkalo, nikogo nie strasze, co mialam sciemniac ze bedzie u niej napewno ok? moze isc jeszcze po postinor

jak mialam 17 lat lecialam tez po postinor, to nic strasznego :)

Gość Pytanko pomóżcie
Tylko gdzie ja pójdę jak jutro niedziela ? :( Boże masakra a tak czekać teraz do okresu?? Nie wiem stawiam 70 do 100 że nie mogłam zajść

Gość ona taka se ja
dajcie spokoj !! niestraszcie dziewczyny!! ile to razy kazdaz nas miala podobny przypadek ??? Nie przejmuj sie tak tym !! szczerze??ja zawsze sie tak kocham ze swoim chlopakiem i jest ok.. moze to malo pedagogiczne ale to prawda... heh...

Gość kasiuuula
sluchaj, Pmozcie mi, jak chcesz sie dalej stresowac to nie biorac zadnych tabsow "po" to sie stresuj. a jak chcesz miec swiety spokoj teraz i mozliwe ze przez 18lat i 9 miesiecy to idz po tabsy:) chyba sie ze mna kobitki zgodzicie, co? :)

jak mieszkasz w wiekszym miescie to idz do szpitala ginekologicznego, a moze jakas Twoja kolezanka bierze tabletki anty? bo mi kiedys gin mowil ze mozna wziac zamiast postinoru chyba 4 czy 5 tabletek jednorazowo

no jasne, ja nie chcialabym sie stresowac

Gość kasiuuula
aha, poszukaj na necie o tym co zrobic w takiej sytuacji, chyba strona antykoncepcja.pl powinna Ci pomoc, bo chyba kiedys na niej czytalam co robic i bylo bardzo dokladnie wszystko opisane:)

Gość hahahaaaaaa
ty ona taka se ja ja bym sie tak nie cieszyla, bo moze jestes jakas bezplodna albo masz jakies problemy hormonalne