Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanko pomóżcie

Pytanko pomóżcie

Polecane posty

Gość Pytanko pomóżcie
ona taka se ja Ale nie wiem nie które mówią tak jak bym w ogóle bez żadnego zabezpieczenia to robiła.. Była ta globulka to co ona nic nie dała tak myslicie? Przecież to były dosłowne 2 wejścia ;(

Gość hahahaaaaaa
no jak uwazasz ze nie bedziesz sie stresowac i jest tak ok i nie ma szans na ciaze to po co tu piszesz

nie ma szansy nie wiem ile z tychwypowiedzi to podszywy po twój nick ale -jeśli to był ostatni dzień okresu to jest dzień bezpłodny -zabezpieczyłaś się globulką kolejny punkt na brak ciąży -no i z tego co wyżej napisane nie było wytrysku w tobie wiec nie spodziewałabym się ciązy

Gość a u mnie
nie napisala ile dni trwaja miesiaczki i ile dni trwa u niej cykl przy krotkich cyklach owulacja moze miec miejsce w trakcie okresu

Gość a u mnie
a pozatym plemniki moga przezyc w ciele nawet 5 dni

Gość Pytanko pomóżcie
hahahaaaaaa Pisze napewno nie po to żeby słuchać twojego gderania ;/ Onfim Czyli ostatni dzień okresu jest nie płodny?

Gość ona taka se ja
hahaha cyz jak Ci tam ..istnieje cos takiego jak badania ginekologiczne :-) w zwiazkuz tym ze mam doscbolesne miesiaczki to przechodze badania specjalistyczne ;-) Pisanie tego typu bzdur jest dziecinne i co najmniej (jesli moge tak powiedziec) bardzo glupie. Jesli facet nie ma wytrysku wszedl w kobiete ale ona wczensiej wspomogla sie odpowiednimi srodkami to jest male prawdopodobienstwo zajsciaw ciaze... Dla pewnosci zawszem ozna kupic "te" tabletki. Pozdrawiam!!

Gość a u mnie
a ile trwal okres, bo to roznica czy 3 czy 8 dni i ile trwaja cykle?

Gość hahahaaaaaa
wlasnie to napisalam, nie ma 100% pewnosci ze nie zaciazy, dlatego ja zeby sie nie stresowac przez miesiac kupilabym postinor

Gość kasiuuula
no i jeszcze pytanie: czy miesiaczkujesz regularnie? bo jesli nie to jest wieksze prawdopodobienstwo dzidzi... poza tym, odpowiedz sobie na pytanie: czy Ty teraz sama siebie nie przekonujesz ze jednak nie mozliwe zebys zaciazyla? sama musisz zadecydowac czy wolisz narobic troche zamentu i pojsc po taby i byc pewna, czy kminic dalej...

Gość tak czytammmmm
i tez zauwazylam ze autorka watku sama siebie przekonuje ze dzidzi nie bedzie, slucha tylko tych ktore mowia ze nic nie bedzie

Gość Pytanko pomóżcie
Okres trwa zawsze z 5 6 dni no dzisiaj jest 5 dzień ale sama widzę że było tej krwi mało praktycznie dzisiaj nosiłam już wkładkę.. A cylke trwają około 30 31 dni

Gość kasiuuula
tak, ale czy sa regularne cykle? ostatnio nie mialas jakis wahan? no i nie chce powtarzac w kolko tego samego bo juz dwa razy pisalam... 17 lat to duzo, swoj rozum sie ma, wiec pomysl tak obiektywnie jaka jest szansa

Gość ona taka se ja
do "tak czytammmmm" każda z nas tak zwykle robi ;-)

Gość Pytanko pomóżcie
O jeju gdy by któraś była w mojej sytuacji zobaczył by jak to fajnie ;/ Kiedy wchodził we mnie tak sie zastanawiałam czy coś może być ale przecież były te globulki i nie skończył we mnie ! Jak narazie usłyszałam tylko żeby iść po Postinor czy coś innego ale ja nie mam takiej możliwości ! ;(

Gość kasiuuula
no ale nie w takiej powaznej kwestii, przeciez to zbyw powazna sprawa zeby przekonywac na sile sama sibie ze bedzie ok, a potem jak nie bedzie to zwalac na dziewczyny co pisaly w kafeterii

Gość kasiuuula
ale czemu nie masz takeij mozliwosci?

Gość co ty gadasz
jak nie masz takiej mozliwosci?! po co zawracasz w takim razie nam glowe, uwazasz ze nie zajdziesz to po co tu piszesz? nie masz jak isc po postinor to co chcialasz tu przeczytac ze NIE ma mozliwosci? bez sensu

Gość Is.sa

Gość Is.sa
A ja mam problem podobny. Miesiąc temu- około- kochałam się bez zabezpieczenia, tzw. stosunek przerywany. Miałam okres parę dni temu. Ale może było to tzw. krwawienie przypominające okres, a ja po prostu jestem w ciąży. Mam nabrzmiały brzuch, twardy raczej, coś tam \"ciągnie\" w nim. Jeśli cokolwiek zjem, to jestem \\\"wydęta\\\"- od razu wywala mi brzuch. Jakie Wy miałyście pierwsze objawy? Dodam, że kręci mi się w głowie często.

Gość kasiuuula
sorry Is.sa, ale zaloz swoj watek

Gość co ty gadasz
no wlasnie wmowisz sobie ze nie ma mozliwosc a jak sie okazew ze jednak byla a ty nie poszlas po postinor to co? i przestan juz z tym ze sie nie sposcil, bo to juz nudne, JEDEN plemnik wystarczy nie musi byc cale wiadro

Gość kasiuuula
pomozcie mi jak chcesz to mozemy Ci napisac cos typu "jasne, daj se spokoj, czym sie przejmujesz... na pewni nie jestes w ciazy..." bo my i tak zadnych konsekwencji nie bedziemy z tego mialy, a Ty bycmoze TAK!!!

Gość co ty gadasz
Is.sa zrob sobie test dla spokoju

Gość Is.sa
Ja tabletki zle znoszę, a może po prostu lekarz nie umie dobrać. A plaster co ile trzeba zmieniać? I jaka jest skuteczność? Pytam, gdyby okazało się, że jednak bez dzidziusia...

Gość upppp
plaster zmieniasz co tydzien, ja tez zle znosilam tabletki a plastry sa ok

Gość kasiuuula
no dobra ostatni post... a jak nie masz mozliwosci pojscia po te tabsy "po", to poczytaj na tej stronie co Ci podalam: antykoncepcja.pl (rany jakie to nudne pisac w kolko to samo...) i tam jest pare innych metod dobranoc ps, poczytaj sobie ze dwa razy ze zrozumieniem co tu napisalysmy...

Gość Is.sa
Dzięki. Ok, rozumiem. Nowy wątek. Nie ma sprawy.

Gość ona taka se ja
is sa nie ma pkresu podczas ciązy jesyne co jest to lekkie "upławy" z krwi... nie przesadzaj ..

Gość poczytaj
w necie na temat okresu w ciazy, na tym forum tez o tym jest