Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyśka

krew inna niż mmiesiączka

Polecane posty

Gość Tyśka

Hej! Mam taki dziwny problem. Otóż 4 maja miałam miesiączkę, taką całkiem normalną w terminie. Trwała, ja wiem, ze 3-4 dni i koniec. Jednak dziś podczas pettingu z moim chłopakiem pojawiła się krew, Nie było jej dużo ale jednak była. Nie jestem już dziewicą od paru dobrych miesięcy wiec nie mogło to być z błony dziewiczej. Krew była dość czerwona-bardziej jasna jak miesiączkowa. Analizowaliśmy z chłopakiem skąd ona mogła się wziąć. On miał tak krótkie paznokcie, że nie mógł mnie podrapać. Ja również niczego nie czułam więc nie sądzę, że mógł on mnie zranić przez przypadek... Czy znajdzie sie ktoś kto by mógł mi powiedzieć co to za krew? Na razie nie chcę iść do lekarza jednak jeśli się to powtórzy albo coś to sie wybiorę... Proszę o pomoc...

Gość jesteś płodna
to objawy owulacji czyli jajeczkowania

Gość umum7
pochwa też jest ukrwiona, mogło Ci po prostu jakieś naczynko pęknąć. Też tak kiedyś miałam

a biarzesz tabletki? jezeli bierzesz je od niedawna to moga sie pojawiac plamienia przez pierwsze 3-4 miesiace. ja tak miałam przez pierwszy miesiac.

Gość Tyśka
Nie, nie biorę żadnych tabletek... Wogóle to mój chłopak mnie straszy, że jestem w ciąży... :( To w pewnym sensie jest absurdalne ale jak on mnie tak straszy to ja zaczynam panikować i nawet największy absurd jest dla mnie możliwy... :( Było tak, że krótko przed miesiączką, nie wiem 2-4 dni prawie, że kochaliśmy się bez zabezpieczenia-mówię prawię bo włożył mi go tylko 2 razy i dzięki Bogu nie miał wytrysku. Potem dostałam taki nawet dość obfity okres w odpowiednim czasie a teraz po pettingu pojawiła się krew. Wczoraj była jasna a dziś troszeczkę, prawie wcale ale jednak, plamiłam na brązowo... I ja już nie wiem. Idę w najbliższym czasie do lekarza bo to nie jest normalne... Ale lepiej się robi jak inne kobiety radzą i wogóle, dlatego tu piszę... I dziękuję za wszystkie odpowiedzi...

Gość Tyśka
ale tak wogole to chyba nie jestem w ciazy prawda?? bo mi juz tak wszyscy namieszali w glowie ze ja juz sama nie wiem... :( prosze powiedzcie ze nie jestem.... :(

Gość mała kluseczka
No sory ale tutaj nikt nie jest testem ciążowym i na twoje pytanie jednoznacznie nie odpowie. Zrób test albo idź do lekarza, ale raczej małoprawdopodobne abyś była w ciąży - ale sprawdź

Gość Tyśka
No tak...masz racje...heh do lekarza ide w najblizszym czasie ale na razie to mi nie daje to spokoju ale to twoje "raczej małoprawdopodobne" mniej nieco uspokoilo-zawsze to jakas ulga...heh dzieki :*