Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carla

co zrobić gdy on już nie chce utrzymywac kontaktu

Polecane posty

poznałam chłopaka w dyskotece-ja w związku z facetem od 4 lat...coś między nami zaiskrzyło. Wzięłam jego numer tel. i po kilku dniach napisałam do niego.Przerodziło sie to w znajomość a dokładnie w romans i trwa to już 1,5 roku...ale zauważyłam ostatnio,że z jego strony to już chyba wygasło...co teraz zrobić aby to się nie skończyło?? jak mam go rozkochać w sobie?

a dla mnie jestes szmata :) po co na boku jak mozna skonczyc? o co chodzi? łojezu, dowartosciowac sie musisz. bo to o to chodzi, nawet jesli sobie nie zdajesz sprawy. kompleksy. buzi i krzyzk, na droge.

Gość ammeeennn
zapomnij..twoja rola (szmaty) sie skonczyla amen

no jakie szmacisko ! :) i to 4 lata. bco to za kompleks, powiedz mi prosze! bo nie wiem co tak upadla dziewczyne. napewno nie wiszace cycki, ani wielka dupa. hm. chyba nie wyglad, co? to za przyziemne. brak akceptacji wsrod ludzi? potrzeba bycia fajna? a moze zahamowania w lozku? dziecinko, chetnie bym Ciu napluila w twarz. a tak, o. pozdrow chlopaka, tego oczywiscie z ktorym 4 lata zyjecie w zwiazku partnerskim, ktory sie opiera na milosci. a milosc to zaufanie. a ze Ty jestes niedouczona szmata, to nigdy tego nie zrozumiesz. pana z dyskoteki .... rozkochuj. buziaczek kochanie, tak trzymaj, a zajedziesz daleko!

Gość ammeeennn
smierc wszystkim zdesperowanym szmatoommmmm :D