Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka szybka

Któraś z was ma termin na przyszły tydzień?

Polecane posty

Gość ninka szybka

ja mam na tą środę i umieram z przerażenia.mam na razie twardnienie rzucha,kłucie w rozkroku i chodzę powolutku chwiejąc się na boki-jak kaczka.czasem boli mnie brzuch,ale jak to rozchodzę to mija ból po około 20minutach.a jak wy się macie?

Gość ninka szybka
i jak kochaniutka się czujesz?masz już jakieś zwiastuny porodu?brzuszek boli?

no własnie dzis cała noc prawie nie spałam i czułam ze brzuch mi twardnieje co jakies 20-15 minut Ale jak narazie chyba nic konkretnego nie zapowiada porodu. :( A jak u Ciebie - lekarka mowiła cos na temat rozwarcia albo wtawiania sie głowki?? odszedł Ci juz czop ??

Gość ninka szybka
czop mi jeszcze nie odszedł.dzidziuś jest prawidłowo ułożony-główką w dół od około dwóch tygodni.no a z szyjką to zobaczę we wtorek,bo wtedy idę na ktg.na razie mam bardzo częste twardnienie brzucha i lekkie bóle kregosłupa i brzucha.ale jak je rozchodzę,to wszystko mija.a jaki masz termin porodu z usg?bo ja ten sam,czyli na 14.05:)

ja z USG mam na 15 :D Mnie tez czop jeszcze nie odszedł a dziecko jest juz od dawna ułozone ale jeszcze sie nie wstawiło w kanał rodny - Rozwarcie podobno mam juz na palec wiec jest ok . A kregosłup tez mnie pobolewa w nocy zazwyczaj i dretwieja mi nogi - Chyba mi gdzie na nerwa jakiegos uciska . Jakos jednak wydaje mi sie ze nie urodze w terminie tylko po :)