Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani f

moj byly chłopak jest psychiczny... co robic

Polecane posty

Gość pani f

on jest choiry psychicznie nachodzi mnie gdy nie odbieram przychodi pod okno i trzaska w szybe, tu groz tu znowu za chwile jest mily .. ja juz nie moge mieszkamy we jendej wsi jak sie od niego uwolnic?

Gość pani f
oze by ktos odp moze mial tez tak ktos?

Gość exotic museli
mój też jest psychiczny. łazi pieprzy głupoty, dodaje głupie komentarze na społecznościowych i wogóle- debil. ja go unikam

Gość po prostu nie zwracaj na niego
udaj ze go nie znasz ,nie odpowiadaj na zaczepki i stanowczo powiedz ze cie nie interesuje

Gość uwagi nie zwracaj

Gość Brzechwa
zawołaj policję w stopniu sierżanta

Gość miła szatynka
ja tez tak miałam.na szczescie wyjechał za granice chociaz i tak nie daje o sobie zapomniec.nie ma siły na niego,jak grochem o ściane.

Gość pani f
no własnie to jest strasznie i niszczy mnie psychoicznie.. boże ja mam dopiero 18 lat a juz takie cos musze przechodzic czasami wydaje mi sie ze to jakis koszmar jakis film.. bo tylko tam ogladam takie sytuacje.. najgorsze ze mieszkamu w jednej WSI mamy WSPOLNYCH znajomych !

Gość pani f
tak latwo sie mowina policje .. ja nie chce zeby cala wies o mnie trąbiła.. szczegolnie ze wies jak wies tu rozchodzą sie ploty błyskawicznie.. z bezsilnosci powiedzialam o wszystkim mamie.. ale on jest upart do bolu ,, gdy nie odbieram przychodzi pod okno i trzaska swieci zapalniczką zebym nie zasneła i wyszla znim pogadac strasy ze sie powiesi itd..;/

Wies wsia, ale to moze byc niebezpieczne:( Gdyby zrobil Ci krzywde wies tez by sie dowiedziala, tylko moze za pozno. Twoi rodzice powinni cos z tym zrobic i to szybko!