Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zrozpaczonaaaaaa

maz teraz nie chce dziecka!!!

Polecane posty

staralismy sie jeden cykl, niewyszlo myslalam,ze pujdziemy za ciosem ale on sie uparl ,ze mamy czas itp wpadlam w rozpacz bo PRAGNE miec dziecko bylam pelna nadziei ktora mi dawal a teraz odstawia jakies sceny mam dosc, nie chce mi sie zyc z takim czlowiekiem nie umie podjac decyzji wziasc odpowiedzialnosc 😭

Nie martw sie i nie zalamuj. Mezczyzna rowniez musi dojrzec do bycia ojcem. Jesli ma on odegrac w twoim zyciu te wazna role - daj mu czas. Nie znam waszej sytuacji, ale czasami jak sie czegos bardzo chce, to na faceta to dziala z odwrotnym skutkiem. Porozmawiajcie na spokojnie o waszych oczekiwaniach wobec waszego zwiazku i wyciagnijcie konstruktywne wnioski. Moze twoj maz czegos sie obawia? Po prostu go o to zapytaj!

Kefirek rozmawialismy on sie uchybia od konkretnych odpowiedzi sam sie zdecydowal na starania a teraz mi odwala numery kiedy ja zaczelam mocno pragnac miec dziecko zaczal wymyslac rozne powody na NIE a jak mu rozjasnialam sytuacje np. chodzilo mu o remont lazienki czy to takie ciezkie? czy nie jest do wykonania? dziecko nie rodzi sie nastepnego dnia od testu prawda? jest mnustwo czasu na rozne duperele, detale ktore sa dla niego strasznie wazne wylam cala noc i caly ranek bo zawiodl mnie i moje oczekiwania nie moge pozwolic na to zeby gral na moich uczuciach...

A nie masz pojecia, co go do tego wszystkiego moglo sklonic? nie wydaje mi sie, zeby bliska ci osoba z dnia na dzien robilaby takie glupoty... przeciez do tej decyzji pojrzewacie razem! Jesli mialoby to onzaczac tylko \"nie, bo nie\", to rzeczywiscie jest z nim cos nie tak... Ale ja stawiam dalej na ten strach przd ojcostwem. A macie warunki ku temu, zeby miec dziecko? mieszkanie? Pracujecie? to wazne rowniez dla faceta.