Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natrucia

Przedłużanie włosów!

Polecane posty

Gość Natrucia

Hey. Mam pytanie odnośnie przedłużania włosów. Mam zamiar cos takiego sobie zafundować tylko nie wiem ile taki zabieg może kosztować? Zdaje sobie sprawę, że pewnie trochę za to zabulę... :/ I czy płaci się zawsze tyle samo, czy w zależności o ile cm chcemy przedłużyć? Proszę o pomoc! Pliss :*

Gość naaaszzaaa
poszukaj na allegro i w googlach ;] duzo firm się reklamuje. wszystko zależy od tego czy włosy będa naturalne czy sztuczne i ile pasemek trzeba będzie doczepić ;]

Gość MoNiUrA
czesc:) Koszty przedłużenia włosów zależą od ich długosci ale trzeba przyznać że są bardzo kosztowne bo od okolo 1000 w góre, ale jesli juz zgodzisz sie na przedłużenie to weź pod uwagę to że nie bedziesz miala ich wiecznie. Zastanów sie czy lepiej tracić kase czy może lepiej zauśćić własne:)

Gość Natrucia
Jasne, ze lepiej zapuścić własne, ale to trochę potrwa.. :/ Zastanawiałam się nad tym b. długo i planuje troche przyspieszyć porost włosów tylko nie wiem za bardzo czym.. Poza tym na allegro.pl znalazłam fajną ofertę, mianowicie PASMA WŁOSÓW, ktore mozna przyczepić i sciagać kiedy sie chce, za 80 zł.. ale jeszcze musze sie zastanowić :serce:

Gość upupopup
i jak skusiła się któraś?

lepiej włosów nie przedłużaj mam fryzjerkę w rodzinie kiedyś chciałam sobie to zafundować ale podobno po przedłużaniu cebulki włosów są słabe i włosy wypadają :-(

Gość iwo345
Mi nie wypadają, przedluzam 4 lata, ale niestety trafiałam na partaczy, efekty opłakane, wyrwane włosy, połamane itp.Przedłużanie niszczy jak inne zabiegi, farba, trwała, ale jesli jest wykonane umiejetnie to nie jest az tak szkodliwe. Ceny są różne, od około 500 zł, zależy co się chce zrobić.